in

Accident de muncă grav la Ebola, muncitor român lovit de un trunchi de copac, riscă amputarea unui braț

Un muncitor român a fost lovit de un trunchi gros de copac în timpul orarului de muncă. Lovitura a fost deosebit de puternică, bărbatul suferind fracturi atât la membrele superioare, cât și cele inferioare, o parte din antebrațul stâng fiind aproape zdrobit, riscând astfel amputarea.

Românul, în vârstă de 40 de ani, era rezident la Eboli, localitate în provincia Salerno, regiunea Campania. A suferit fracturi grave la piciorul și mâna stângă, antebrațul fiind strivit, medicii fiind neîncrezători în recuperare.

În prima fază, bărbatul a fost dus la spitalul din Eboli, radiografiile însă și semnele alarmante de agravare a situației sale medicale ducând la decizia transferării de urgență la spitalul din Battipaglia.

Au fost contactați și medici specialiști în ortopedie de la un spital din Napoli, pentru intervenția asupra antebrațului.

După primele intervenții chirurgicale, medicii au evaluat recuperarea totală a membrelor fracturate, fiind sceptici în privința vindecării totale a antebrațului stâng, riscând amputarea.

Trivero, accident de muncă grav: lucrător român de 58 de ani , a căzut de la 6 metri pe șantier

Tânăr român accidentat grav la muncă la o firmă siderurgică din Brescia

Accident de muncă la Cingoli, român strivit de trei baloți uriași de paie