in

Accident groaznic în Capri, autobuz plin de oameni căzut în gol de la șase metri, un mort și zeci de răniți

UPDATE

Niciunul dintre cei 23 de răniți implicați joi în accidentul de la Capri, care l-a costat viața pe șoferului microbuzului, nu este în pericol de moarte.

Dintre răniți, 13 sunt internați la Spitalul Maritim din Napoli, unde a fost creată o secție ad hoc pentru ei: unii au suferit diverse fracturi și vor fi supuși investigațiilor clinice, toți primind sprijin psihologic pentru a depăși trauma accidentului.

Cei doi copii răniți sunt în schimb internați în spitalul pediatric Santobono: condițiile băiatului de patru ani care suferă de traumatisme la cap nu provoacă nicio îngrijorare, în timp ce băiatul de 12 ani care a suferit multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare a fost operat.

Este deosebit de dificilă recuperarea microbuzului prăbușit. Pompierii lucrează continuu: pe insulă au fost aduse numeroase vehicule, inclusiv un elicopter, pentru a încerca să găsească o soluție la scoaterea vehiculului.

Zona tragediei rămâne sub sechestru. Sondajele la locul unde s-a produs accidentul au fost încredințate Poliției Rutiere, sub coordonarea managerului secției de poliție locale.

Parchetul din Napoli anchetează accidentul.

Printre ipotezele privind cauzele incidentului, șoferului i s-ar fi putut face rău sau ar putea fi și o defecțiune mecanică.

Autopsia va face lumină asupra cauzelor morții lui Emanuele Melillo, un șofer cu experiență de doar 33 de ani, căsătorit, tată al unui copil și cu altul pe drum.

Știrea inițială

Accident groaznic în Capri, autobuz plin de oameni căzut în gol de la șase metri, un mort și zeci de răniți

Un autobuz de linie s-a prăbușit la Marina Grande din Capri, insula din Golful Napoli, lângă Lido Gemma. Microbuzul companiei Atc a căzut de la o înălțime de aproximativ șase metri, după ce a rupt parapetul.

Sunt cel puțin douăzeci de răniți, există un deces și multe persoane sunt în stare gravă. Accidentul s-a produs în dreptul hotelurilor Belvedere și Tre Re în jurul orei 11.30 astăzi, joi, 22 iulie.

În timpul unei manevre, autobuzul a lovit balustrada de protecție care a cedat, iar vehiculul a căzut în gol, potrivit fanpage.it.

Italia, un șofer a salvat viața a 25 de copii, aflați într-un autobuz care a luat foc în timp ce a intrat într-un tunel – VIDEO

Autobuzul era plin de oameni. Carabinierii și ambulanța 118 au intervenit la fața locului, Pompierii au plecat din Napoli cu un elicopter de salvare; anchetele sunt încredințate Poliției de Stat.

Vehiculul a fost mai aglomerat decât de obicei, din cauza unei avarii care a avut loc dimineața în funicular și care, evident, a făcut ca fluxul de utilizatori să se concentreze asupra transportului rutier.

Ce spun martorii

Martorii au văzut autobuzul care părea să stea pe balustradă și apoi structura care a cedat sub greutatea vehiculului; câteva clipe mai târziu autobuzul s-a răsturnat și a ajuns jos, rămânând răsturnat și blocat între perete și cabinele plajei.

„Eram cu fiul meu, am văzut cum autobuzul se înclină, aproape că se așază pe latura balustradei și cădea. A fost un lucru oribil, s-a întâmplat în fața noastră, acum nu pot să nu mă gândesc la oamenii care erau acolo”, a povestit o femeie.

UPDATE: Autobuz școlar răsturnat în provincia Padova, șoferul român CONSUMASE BĂUTURI ALCOOLICE

Dintre persoanele implicate în accident, patru sunt de naționalitate franceză și libaneză, restul italieni.

Bărbatul decedat este șoferul autobuzului, Emanuele Melillo. Dintre răniți, doi se află în condiții grave; unele persoane au fost transferate la Spitalul de la Marea din Napoli cu elicopterul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
taxa auto

Guvernul Cîţu reînvie TAXA auto. Mașinile mai vechi de 15 ani vor fi impozitate

case romani strainatate

Case la 1 EURO pentru diaspora, propunerea unui lider AUR