in

Accident în lanț astăzi pe A1: doi morți și un rănit grav, autostrada a fost închisă timp de câteva ore

Accident în lanț astăzi pe A1: doi morți și un rănit grav, autostrada a fost închisă timp de câteva ore. Au fost implicate patru camioane și trei autoturisme. Victimele sunt soț și soție: Liliana Brancato și Roberto Fabia, care locuiau în Empoli. Accidentul a avut loc tot în Umbria, tot pe A1.
>>> Șofer român de camion, mort în accidentul din Peschiera del Garda. Costel Blănaru avea 53 de ani

Accident în lanț astăzi pe A1: doi morți și un rănit grav

Încă o dimineață tragică pe tronsonul toscan al Autostrăzii A1, între ieșirile Valdarno și Incisa, cu scene dramatice: doi morți, de 78 și 79 de ani, și o învălmășeală de vehicule, inclusiv camioane și autoturisme. Coadă de 10 kilometri, iar A1 a fost închisă pe direcția nord, traficul fiind deviat pe drumuri obișnuite timp de ore întregi, scrie corrierefiorentino.it.

O ambulanță care transporta un copil la spitalul Meyer a fost de asemenea blocată în accident. Pompierii și Polstrada (poliția rutieră) au făcut tot posibilul să deschidă o breșă pentru ca vehiculul de salvare să ajungă la spitalul de pediatrie.

Două persoane au fost rănite: una grav, de 47 de ani, și una ușor, de 22 de ani, rănită într-o coliziune din spate în apropiere de poarta de taxare Valdarno.
>>> Român de 26 de ani moare într-un accident de motocicletă la Casaleone, s-a ciocnit cu o mașină

Accidentul a avut loc în această dimineață (29 mai), în jurul orei 10.00, în zona Figline, când un autoturism, probabil cel în care se aflau cele două victime, s-a ciocnit cu un camion. Coliziunea a provocat un accident în lanț, celelalte mașini neputând evita impactul. Alarma a fost imediată, deoarece accidentul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai grave din ultimele luni pe A1, cel puțin pe tronsonul Arezzo-Florența.

Autostrada a fost închisă timp de câteva ore

Poliția rutieră din Arezzo-Battifolle, responsabilă de tronsonul Chiusi-Incisa, s-a grăbit la fața locului, alături de ambulanțele mobilizate de la Pian di Scò, Terranuova Bracciolini și Monte San Savino. S-au format încă trei kilometri de ambuteiaje între Incisa Reggello și Valdarno spre Roma.
>>> Român de 39 de ani ucis într-un accident la Occhiobello, în provincia Rovigo, s-a ciocnit frontal cu un camion

Pompierii de la detașamentele Montevarchi și Figline au intervenit, dar pentru cele două persoane decedate nu s-a mai putut face nimic. Elicopterul regional Pegaso a preluat o a treia persoană rănită, un bărbat de 47 de ani, transferat în cod roșu la spitalul florentin din Careggi. Starea sa este gravă, dar nu se știe încă dacă viața sa este în pericol.

Cea mai dramatică situație a fost cea a ambulanței cu copilul care venea dinspre Foligno și se îndrepta spre Meyer. Personalul a cerut ajutor, iar salvatorii au reușit să o facă să-și continue drumul, în timp ce toate celelalte vehicule au rămas blocate într-o coadă interminabilă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
serviciul militar obligatoriu în Italia

Reintroducerea serviciului militar obligatoriu în Italia, vicepremierul Matteo Salvini și Lega prezintă proiectul de lege

Caz șocant la Torino: un român și-a violat fratele și surorile mai mici. „Așa am crezut că este bine”