in

Accident la Milano, o mașină cu două tinere românce la bord s-a ciocnit cu un autobuz, semafor doborât

S-a întâmplat noaptea trecută în viale Brianza, la Milano: autobuzul de transport public era gol, fără pasageri, și se întorcea la garaj când s-a ciocnit cu mașina cu cele două fete la bord, care la rândul lor au lovit alte mașini parcate.

Trei persoane au ajuns la spital – un bărbat și două fete – dar fără consecințe grave, după accidentul care a avut loc noaptea trecută la Milano, între un autobuz ATM și o mașină, potrivit La Repubblica.

La ora 2.30, autobuzul, care a înlocuit metroul 1, se întorcea la garaj când s-a ciocnit cu o mașină pe una dintre șoselele de centură ale orașului, în Viale Brianza. Autobuzul a doborât apoi un semafor și un copac peste niște vehicule parcate; mașina a lovit și ea alte două mașini parcate.

În ciuda dinamicii accidentului, din fericire – conform rapoartelor din 118 și ATM – nimeni nu a fost grav rănit: cele două tinere de 21 de ani, românce, care se aflau în mașină, au fost duse în cod galben la spitalul Fatebenefratelli și externate; șoferul, de asemenea, în cod galben, a fost supus controalelor la Niguarda, dar pare să fie în regulă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia intră aproape complet în ”zona galbenă”, iată în ce constă relaxarea parțială a restricțiilor

Moștenitoarea imperiului parfumurilor din Italia, Giorgia Martone, a murit în timpul unei operații simple care trebuia să dureze 15 minute