in

Accident mortal la Arezzo, româncă de 24 de ani, lovită în plin de o mașină pe un drum provincial

O tânără româncă de 24 de ani a murit pe loc, noaptea trecută, după ce a fost lovită în plin de o maşină pe un drum provincial din Arezzo. Tragedia s-a produs între localităţile Foiano şi Cesa, la primele ore ale acestei dimineţi. Medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru fată. Din cauza rănilor extrem de grave, românca a murit pe loc.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, tânăra de 24 de ani se numeşte Andreea Bianca Adam. Locuia în zonă de ceva timp, însă reşedinţa o avea tot în România, spun autorităţile.

Din primele informaţii, românca ar fi ieşit dintr-un local din apropiere şi a fost lovită în plin. Şoferul care a spulberat-o pe Bianca a oprit imediat şi a chemat ambulanţa, însă tânăra nu a avut nicio şansă.

Carabinierii au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Accident mortal în Veneto, româncă de 46 de ani, a intrat pe contrasens și a fost spulberată de o cisternă

Accident mortal la Brescia, muncitor român, tatăl a trei copii, a adormit la volan și s-a ciocnit de o stâncă

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Singurul român din diaspora prezent la ședința PNL de decidere a eurocandidaților: «Nu sunt fan Rareș Bogdan, nici nu a salutat…»

Liviu Dragnea: Nişte nemernici mincinoşi şi trădători merg în diaspora să spună că românii au plecat din cauza PSD