in

Accident rutier la Padova: “Salvat de două cruci”

Un muncitor român de 40 de ani din Camposampiero, lângă Padova, este convins că doar datorită unui miracol este încă în viaţă. Pe 5 septembrie, Irimia Relu, magazinier angajat la o firmă de transporturi din Padova, se întorcea acasă cu propria maşină, un Opel Zafira, după ce îşi terminase tura de noapte. La un moment dat, probabil din cauza oboselii, românul a pierdut controlul maşinii. Opelul a intrat cu viteză în parapetul metalic, care a străpuns efectiv maşina, de la un capăt la altul. Lama a pătruns prin parbriz şi a ieşit prin partea opusă a maşinii.

În urma impactului, s-a declanşat şi airbagul din faţa şoferului, care a reuşit să coboare din maşină nevătămat. S-a uitat la maşina înfiptă în parapet şi nu i-a venit să creadă că a scăpat cu viaţă. Şoferul, care s-a ales doar cu câteva răni şi zgârâieturi uşoare, a fost supus testului de alcoolemie, care a dat un rezultat negativ. Poliţiştii au constatat că maşina fusese revizuită recent şi era într-o stare bună.

“Sunt norocos, mi-au spus-o şi carabinierii. Cred că nu îmi sunase ceasul, voi aprinde o lumânare pentru Sfântul Antonio. Sunt ortodox, dar şi noi ne rugăm la sfinţi”, a povestit românul, citat de presa locală.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat, poate am adormit la volan. Mi-am dat seama de ce s-a întâmplat doar când m-am lovit de parapet. Am încercat să frânez, dar am derapat pe iarbă. Bara a intrat în motor şi s-a înfipt între cele două scaune, radicand maşina, în câteva secunde. Doar 10 centimetri mai la dreapta şi îmi tăia capul. În acele momente m-am gândit la soţia şi copiii mei”, a povestit bărbatul.

Soţia lui Irimia Relu este convinsă că a fost vorba de o minune. “Nu voi uita niciodată imaginea maşinii, a fost un miracol”, a spus femeia, arătând cele două cruci făcute de mama ei. Cele două crucifixuri erau agăţate pe oglinda retrovizoare a Opelului, “parapetul le-a atins, trăgându-le după el şi evitându-l astfel pe soţul meu, care altfel ar fi murit pe loc”.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

8 furturi în 30 de minute: recordul unei bande de nomazi români

Iuliana Tudor: „Nu aş pleca niciodată din România! N-aş putea să trăiesc într-o altă ţară”