in

Iuliana Tudor: „Nu aş pleca niciodată din România! N-aş putea să trăiesc într-o altă ţară”

Vedeta de la TVR Iuliana Tudor, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai longevive prezenţe de pe micul ecran, pentru că realizatoarea emisiunii „O dată-n viaţă” a înţeles că televiziunea înseamnă sacrificiu. Cu toate acestea, vrea să meargă în continuare în această direcţie, pentru acelaşi public, pentru români.

Aceasta se simte foarte bine în ţara natală şi spune că nu s-ar muta peste hotare pentru nimic în lume. Iuliana Tudor iubeşte limba maternă, despre care spune că, probabil, i-ar lipsi la fel de mult ca familia sau prietenii. „Niciodată nu aş pleca din România. Aici sunt familia mea, prietenii mei şi limba mea. N-aş putea să trăiesc într-o ţară în care se vorbeşte altă limbă şi oricât de mari ar putea părea aceste cuvinte, este o anumită stare pe care numai limba română ţi-o poate da”, a declarat Iuliana Tudor pentru revista VIP.

Secretul unei vieţi frumoase

În România, Iuliana Tudor a obţinut tot ce voia de la viaţă. La vârsta de 35 de ani are o familie şi o carieră de succes, dar consideră că nu poţi rezolva nimic fără echilibru. “Mă gândeam la un moment dat că nimic nu este imposibil. Totuşi, experienţa de viaţă m-a învăţat că sunt şi unele imposibil de atins. Acum mă ghidez după un principiu, şi anume echilibrul în toate. Cred că acesta este secretul unei vieţi frumoase”, a mărturisit Iuliana Tudor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident rutier la Padova: “Salvat de două cruci”

Doi tineri emigranţi schimbă imaginea României cu un video pe Youtube