in

Accident șoc pe A4, manager moare la 48 de ani, a intrat cu BMW-ul sub camionul cu lemne

Actualitate ItaliaAccident șoc pe A4 – Este considerat un tronson blestemat al autostrăzii A4. Maurizio Durì, un manager de 48 de ani din Friuli, cu domiciliul în Udine și originar din Buttrio, a murit într-o mașină, un BMW, zdrobit sub camionul care transporta lemne în porțiunea blestemată a A4.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de marți, 18 octombrie 2022, chiar înainte de ora 17.30, în tronsonul dintre joncțiunea San Stino di Livenza și joncțiunea Portogruaro, în direcția Trieste.

În acel moment s-au înregistrat încetiniri pentru un vehicul avariat. O dinamică asemănătoare cu tragedia de la San Donà, cu accidentul împotriva unui vehicul greu al unui microbuz care transporta persoane cu dizabilități, care a costat viața a șapte persoane la 7 octombrie, scrie Il Gazzettino.

Italia, microbuz cu nouă copii la bord s-a răsturnat într-un șanț, șoferul avea 1,5 la mie alcoolemia în sânge

Accident șoc pe A4 – managerul nu a observat oprirea camionului

Potrivit primei reconstituiri sumare, se pare că managerul nu a observat că camionul s-a oprit, ajungând cu BMW-ul blocat sub remorcă. Pentru extragerea mașinii și caroseriei a fost necesară o macara. Solicitare imediată de ajutor de la 118 care a trimis la fața locului sanitarii cu ambulanța și elicopterul. Alături de ei și pompierii și poliția rutieră precum și auxiliarii de circulație ai Autovie Venete.

San Dona di Piave, şofer român de TIR, a încercat să evite o mașină intrată pe contrasens, a ajuns cu camionul în șanț

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
salvata sufocare italia

Italia, româncă la un pas de a se sufoca cu o bomboană, salvată de șoferul unui autobuz: ”Slavă Domnului, a reușit să respire normal”

tineri disparuti morti italia

Italia, doi tineri de 19 și 24 de ani dispăruți de luni, descoperiți morți într-o mașină, pe marginea drumului