in

Italia, doi tineri de 19 și 24 de ani dispăruți de luni, descoperiți morți într-o mașină, pe marginea drumului

Știri Italia – Sofia și Francesco, doi tineri dispăruți de luni: apoi, cadavrele tinerei de 19 ani din Costermano și al tânărului de 24 de ani din Verona, descoperite într-un mal de pământ de lângă autostrada Affi-Castelnuovo.
Luni, cei doi tineri își petrecuseră seara la discoteca „Amen” de pe Torricelle, deasupra Veronei. Apoi s-au deplasat la Desenzano, pe malul brescian al lacului Garda, pentru a se întoarce în zona Verona, unde telefoanele mobile au fost găsite ultima dată în zona Calmasino. Din acel moment, întuneric. În această dimineață, teribila descoperire, scrie corrieredelveneto.it.

Roma, două turiste de 25 de ani accidentate mortal, șoferul ucigaș nu a oprit pentru a le acorda ajutor

Italia, doi tineri de 19 și 24 de ani dispăruți de luni

Amândoi sunt morți. Cadavrele Sofiei Mancini, în vârstă de 19 ani, și ale lui Francesco D’aversa, în vârstă de 24 de ani, au fost găsite în interiorul caroseriei mașinii în care se aflau luni, când urmele telefoanelor mobile le-au indicat celor care îi căutau ultima urmă a celor doi tineri din Verona.

Mașina, care a fost complet distrusă, a fost găsită în această dimineață în vegetația de pe marginea carosabilului autostrăzii care leagă Affi de Castelnuovo. Ipoteza este că cei doi tineri au murit într-un accident de mașină cu un deznodământ terifiant.

Forța operativă de vehicule mobilizate pentru căutări s-a întors: elicopter, drone, camioane și ambulanțe. Sofia Mancini, din Costermano, dispăruse de acasă luni seară, împreună cu Francesco D’Aversa, în vârstă de 24 de ani, originar din Taranto, dar rezident în Verona, unde lucra ca pizzar. La fața locului se aflau și părinții fetei, care nu s-au gândit nicio clipă la plecarea voluntară a fiicei lor.

”Sofia nu ar fi făcut niciodată așa ceva”

A comentat ieri mama ei, ”mi-a spus totul și apoi nu avea niciun motiv să dispară fără să fie contactabilă. Dacă voia să plece pentru câteva zile cu acest băiat, era liberă să o facă”.

Alarma fusese trasă de primarul din Costermano, Stefano Passarini, cu o postare pe rețelele de socializare. Aceasta a făcut imediat înconjurul internetului cu sute de distribuiri. „Fata este unul dintre concetățenii noștri”, a scris primul cetățean în acord cu familia ei, „a plecat cu Francesco la bordul unui Fiat 500 alb perlat, înmatriculat în Cehia cu numărul 1AY 4101”.

”Se cunoșteau doar de câteva zile”

Mașina, care s-a dovedit a fi închiriată, dispăruse încă de luni seară. Telefoanele mobile ale celor doi tineri fuseseră pornite pentru scurt timp și imediat oprite. Cel al Sofiei, marți după-amiază, iar cel al lui Francesco, ieri dimineață, la timp pentru a fi conectate în celula dintre Calmasino și Lazise.

„Se cunoșteau doar de câteva zile”, a povestit ieri tatăl fetei, „Ieșiseră împreună în ultimele două sau trei seri, dar, din câte știm, în mod amical. Sofia absolvise și plecase să lucreze trei luni într-o stațiune din Sicilia. Se întorsese de curând”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 24 In medie: 3.9]

Accident șoc pe A4, manager moare la 48 de ani, a intrat cu BMW-ul sub camionul cu lemne

Românca Dorina Burlacu, premiată la Florența cu „5 stele de Aur în Bucătărie”