in

Roma, două turiste de 25 de ani accidentate mortal, șoferul ucigaș nu a oprit pentru a le acorda ajutor

Știri ItaliaRoma, două turiste de 25 de ani accidentate mortal. Cele două tinere belgiene, în vârstă de 25 de ani, sosiseră de curând la Roma și se îndreptau spre hotel cu o mașină NCC. Investigații în cazul unui suspect reținut duminică după-amiază. Doliu pe rețelele de socializare, zeci de mesaje.

Abia ajunseseră la Roma, se deplasau cu o mașină pentru a ajunge la hotel, când au fost martore unui accident de mașină. Jessy Dewildeman și Wibe Bijls, ambele în vârstă de 25 de ani, originari din Menen, în Flandra, la granița cu Franța, și angajate în sectorul de catering, scrie roma.corriere.it.

Veniseră în capitală pentru a petrece o vacanță împreună, dar au fost călcate și ucise sâmbăta trecută seara, pe șoseaua de legătură A/24 spre Roma, la Tor Cervara, de un automobilist care nu a oprit apoi pentru a-i ajuta. Duminică seara, însă, a fost identificat un suspect, care a fost dus la sediu pentru investigații.

Tânăr român de 26 de ani, mort într-un accident rutier în Sardinia. ”Prea repede ai plecat la îngeri!”

Roma, două turiste de 25 de ani accidentate mortal

Cele două tinere coborâseră din mașină împreună cu șoferul pentru a-i ajuta pe cei implicați în primul accident. Dintr-o dată, însă, celălalt vehicul a venit și i-a lovit frontal, aruncându-le la câțiva metri distanță.

De asemenea, au fost grav răniți doi șoferi care s-au accidentat mai devreme, în vârstă de 40 și 45 de ani, care au fost internați la spitalul Policlinico Umberto I cu cod roșu, în timp ce o femeie a ajuns cu cod galben la spitalul San Giovanni.

La fața locului au intervenit și pompierii și ambulanțele 118, în timp ce Poliția rutieră a închis circulația pe carosabilul dinspre centru. Imaginile de supraveghere video sunt în curs de examinare pentru a reconstitui ce s-a întâmplat.

Accidente rutiere, măcelul continuă pe drumurile din capitală

Zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare din Belgia pentru a-și aminti de cele două fete, care plecaseră în urmă cu câteva zile în vacanță în Italia. Anchetatorii fac cercetări și în legătură cu șoferul autocarului angajat de tinerele de 25 de ani, care a fost audiat ca martor direct la accidentul în care și-au pierdut viața tinerele.

Tragedia a avut loc la scurt timp după ora 22.00, drumul fiind aglomerat, ca în fiecare sâmbătă seara. Vestea morții celor două turiste a fost confirmată abia ieri seară târziu. Orașul natal al celor două fete, aproape de granița cu Franța, este în doliu.

Rețelele de socializare sunt pline de mesaje de condoleanțe, dar și de reconstituiri parțiale ale celor întâmplate, întrucât presa belgiană nu face decât să confirme vestea morții tinerilor de 25 de ani într-un accident la periferia Romei. Dar povestea este mult mai complexă. Îndurerate sunt rudele și prietenii tinerelor victime, de ale căror zâmbete și capacitate de a face echipă cu colegii își amintesc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 22 In medie: 3.7]

Doliu în Poliția Română: Chestorul Dan Fătuloiu a murit subit la 66 de ani. A făcut infarct

Treviso, un șofer român de 51 de ani s-a prăbușit la pământ în parcarea firmei de transport: în condiții disperate la spital