in

Treviso, un șofer român de 51 de ani s-a prăbușit la pământ în parcarea firmei de transport: în condiții disperate la spital

Români în ItaliaȘofer român prăbușit în parcare în Italia – Duminică dimineață, 9 octombrie, un șofer de camion român s-a prăbușit la pământ în parcarea centrului logistic De Girolami. Acum este internat la spitalul Ca ‘Foncello în condiţii disperate.

Șofer român prăbușit în parcare în Italia

Se luptă între viață și moarte șoferul de camion în vârstă de 51 de ani, român de origine, din Constanța, care duminică dimineața, cu puțin înainte de ora 10, s-a prăbușit inconștient în zona de parcare a fimei „Autotrasporti DeGirolami Spa” din Motta di Livenza, provincia treviso.

Treviglio, șofer român de camion mort din senin, a fost găsit fără viață în parcarea zonei industriale

După cum relateazăTreviso Today”,  bărbatul s-a simițit rău în timp ce mergea la baie pentru a se spăla. Colegii care l-au văzut prăbușind la pământ au alertat imediat serviciile de urgență, făcându-i masaj cardiac în așteptarea cadrelor medicale. 

Bărbatul de 51 de ani a fost dus de urgență la Ca ‘Foncello, unde se află în prezent în stare critică. Sâmbătă, cu o zi înainte de îmbolnăvire, A.S. (acestea sunt inițialele șoferului) călătorise toată ziua prin Ungaria și Slovenia până a ajuns la Motta di Livenza. 

Pe timpul nopții dormise liniștit în camionul din zona de odihnă a companiei. Duminica dimineață, tragedia. La fața locului a intervenit salvarea cu elicopterul de la Padova, al cărei personal l-a reanimat la fața locului pe bărbatul de 51 de ani înainte de a-l transporta la Treviso. Șocați colegii care au asistat la scena.

Doliu în Poliția Română: Chestorul Dan Fătuloiu a murit subit la 66 de ani. A făcut infarct

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
turiste ucise roma

Roma, două turiste de 25 de ani accidentate mortal, șoferul ucigaș nu a oprit pentru a le acorda ajutor

italia sex primarie

Italia, legături interzise în biroul primăriei: o femeie ar fi obținut astfel un contract pentru curățarea străzilor orașului