in

Doliu în Poliția Română: Chestorul Dan Fătuloiu a murit subit la 66 de ani. A făcut infarct

Chestorul Dan Fătuloiu, fost şef al Poliţiei Române, a murit subit, în urma unui infarct, el neavând probleme de sănătate cunoscute. 

Dan Valentin Fătuloiu s-a aflat la conducerea Poliției Române între 20 ianuarie 2005 și 9 august 2007.

Dan Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, a ocupat funcția de inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Se prăbușește în atelierul său, în fața clienților: Roberto, 53 de ani, încă o victimă a unei „boli neașteptate”

Un an mai târziu, Dan Fătuloiu devine inspector general al Polției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

A fost demis în noiembrie 2010 din funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită în care a fost implicat și omul de afaceri Cătălin Chelu. Un an mai târziu, în mai 2011, a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano, transmite RomâniaTV.

Dan Fătuloiu a ieșit la pensie în noiembrie 2013.

Fano, medic de 27 de ani iese de la muncă, se prăbușește și moare. „Tragedie inexplicabilă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
avocat italian batut jefuit roman

Avocat italian bătut până la moarte și jefuit de un român: o sticlă cu bere l-a trădat pe criminal, care se grăbea să fugă în România

turiste ucise roma

Roma, două turiste de 25 de ani accidentate mortal, șoferul ucigaș nu a oprit pentru a le acorda ajutor