in

San Dona di Piave, şofer român de TIR, a încercat să evite o mașină intrată pe contrasens, a ajuns cu camionul în șanț

Un şofer român de camion a fost la un pas să fie ucis, încercând să evite un accident mortal, în Italia. Un autoturism a intrat pe contrasens în faţa lui şi un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa.

Un tânăr italian de doar 21 de ani a murit luni de dimineaţă în San Dona di Piave, provincia Veneția, după ce maşina lui a intrat violent într-un camion condus de un şofer român. Accidentul a avut loc în jurul orei 7, scrie today.it., citat de observator.tv.

Tânărul şofer, la volanul unui Lancia Ypsilon, circula cu viteză excesivă în apropiere de Veneţia, se ducea la serviciu, când a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. 

Impactul cu camionul condus de un şofer român în vârstă de 58 de ani a fost teribil, chiar dacă românul a încercat să îl evite şi a tras atât de violent camionul spre dreapta încât acest-a s-a răsturnat în afara şoselei.

Românul ar fi putut fi ucis în accident, dar din fericire a scăpat cu răni minore.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După 9 ani de voluntariat în Italia, s-a decis să candideze la București, pentru un post de consilier: ”Putem să recăpătăm încrederea cetățenilor”

România are printre cele mai mici salarii minime din UE. Un neamţ plătit cu salariul minim câştigă de aproape 4 ori mai mult decât un român