in

Accident tragic în Trentino: Ionel Ververes s-a ciocnit frontal cu un camion, mașina a fost complet distrusă

Ionel Ververes avea 56 de ani, încercările medicilor de a-l resuscita au fost inutile. Românul, rezident în Mezzolombardo, Trentino, lasă în urmă soția și o fiică de 26 de ani. S-a ciocnit frontal cu un camion cu viteză mare. Micul Seat Ibiza s-a făcut praf, resturile s-au împrăștiat pe toată lățimea drumului. Accidentul mortal a avut loc ieri în jurul orei 11.40, pe o porțiune considerată „blestemată”, cea imediat după tunelul Rupe, unde au loc numeroase accidente grave. 

Accident la Como, o româncă de 37 de ani a intrat cu mașina într-un copac și a murit

Ionel Ververes s-a ciocnit frontal cu un camion

Zilnic, pentru muncă, parcurgea drumul spre Bolzano, unde lucrase timp de 16 ani ca muncitor la o firmă metalurgică. Ieri, însă, a avut tură după-amiază: trebuia să facă niște comisioane. Accidentul a avut loc în timp ce se deplasa în direcția Trento. La aproximativ doi kilometri de podul Zambana, la Nave San Rocco, mașina lui Ververes a intrat în camionul unei companii din Trentino. Însuși șoferul camionului, împreună cu alți șoferi care treceau, au cerut ajutor, lucru care s-a dovedit a fi în zadar.

Nu se întoarce acasă, unchiul merge să-l caute și găsește mașina într-o râpă: Stefano Velea, 20 de ani, moare după o seară cu prietenii

Printre primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii, care au fost nevoiți să folosească un clește hidraulic pentru a-l scoate pe bărbat din mașină, scrie Trento Today. L-au scos în condiții disperate. La fața locului a sosit elicopterul Trentino Emergenza, precum și două ambulanțe. Salvatorii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 56 de ani timp de o jumătate de oră, dar nu a fost nimic de făcut: elicopterul s-a întors fără pacient.

Tragedie la Caprino Veronese, motociclist român de 40 de ani a căzut pe asfaltul ud și a murit

Ververes lasă în urmă soția și o fiică de 26 de ani. „Locuia în Trentino de peste douăzeci de ani – spune Constantin Drăganoiu, un prieten apropiat, citat de iltquotidiano.it – a fost o persoană care a știut să facă bine celorlalți, le va lipsi multora”. Prima rudă apropiată care a fost informată despre tragicul accident a fost fiica sa, Andreea: soția sa se afla în România: a rezervat primul zbor disponibil.

Poliția rutieră a reconstituit accidentul. Din primele constatări se pare că mașina condusă de Ververes a fost cea care a intrat pe banda opusă. Camionul a fost lovit la colț, dar mașina a fost lovită frontal și a fost complet distrusă în urma impactului. Printre ipotezele examinate se numără și cea a unei depășiri încheiate prost.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Încearcă să o omoare pe bătrâna pe care o îngrijea și apoi bea acid: badantă moartă la Foggia

speranta viata italia

Speranța de viață crește în Italia, cât a recuperat după Covid