in

Încearcă să o omoare pe bătrâna pe care o îngrijea și apoi bea acid: badantă moartă la Foggia

Badantă moartă la Foggia. Femeia de 58 de ani era internată în spital de două luni. Era acuzată de tentativă de omor. Îngrijitoarea în vârstă de 58 de ani care a ingerat un lichid coroziv în încercarea de a-și lua viața în Foggia pe 7 februarie a murit în spital. Acesta făcuse gestul extrem după ce a încercat să o omoare, potrivit celor constatate din cercetările poliției, pe femeia de 98 de ani pe care o asista.

Badantă moartă la Foggia

Povestea datează din 7 februarie, când țipete și zgomote suspecte au declanșat cererea de intervenție într-un apartament din via De Amicis, la Foggia. Când salvatorii au ajuns la locuință, atât bătrâna, cât și îngrijitoarea ei erau inconștiente, scrie today.it.

Infernul unei bătrâne invalide, badantă violentă arestată. Victima, salvată de o prietenă care a văzut vânătăile

Bătrâna de 98 de ani a suferit o rănire la cap cauzată de un obiect contondent. Condițiile păruseră grave, dar apoi s-au îmbunătățit și a fost externată. Pe 28 martie a fost emis un mandat de arestare împotriva îngrijitoarei pentru tentativă de omor . Măsura a fost luată în spitalul unde a fost păzită. Însă rănile cauzate de acidul ingerat au fost prea grave, iar îngrijitorul a murit la spital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
testament batrana italia

Antoneta, românca din Brescia care a primit moștenire casa bătrânei pe care a îngrijit-o: ”Am avut atenție și afecțiune!”

Accident tragic în Trentino: Ionel Ververes s-a ciocnit frontal cu un camion, mașina a fost complet distrusă