in

Antoneta, românca din Brescia care a primit moștenire casa bătrânei pe care a îngrijit-o: ”Am avut atenție și afecțiune!”

Antoneta, românca din Brescia care a primit moștenire casa bătrânei pe care a îngrijit-o: ”Am avut atenție și afecțiune!”. O femeie din România, Antoneta, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în centrul unei povesti complicate în Italia. Ea a fost badanta unei bătrâne de 92 de ani din Brescia și a primit surprinzător prin testament casa acesteia. Motivul? Bătrâna a simțit că Antoneta i-a oferit mai multă atenție și afecțiune decât nepoții săi.
>>> Italia, o bătrână i-a lăsat moștenire îngrijitoarei casa și conturile bancare, verii defunctei vor s-o deshumeze și contestă testamentul

Antoneta, românca din Brescia care a primit moștenire casa bătrânei

Nepoții bătrânei au fost nemulțumiți de această decizie și au contestat testamentul în instanță. Ei au susținut că Antoneta a influențat-o pe bătrână să îi lase casa și să îi transfere bani. Cu toate acestea, bătrâna a confirmat că a făcut această alegere de bunăvoie.

În timpul procesului, bătrâna a fost mutată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, iar Antoneta a fost acuzată că a forțat-o să facă aceste donații. Cu toate acestea, cu ajutorul unui avocat, Antoneta a reușit să prezinte în instanță o copie a testamentului și o scrisoare în care bătrâna își exprima dorința de a o lăsa pe Antoneta beneficiar al bunurilor sale.

În cele din urmă, instanța a decis în favoarea lui Antoneta, recunoscând dreptul ei de a primi această donație. Mai mult, Antoneta a promis că va face tot posibilul pentru ca bătrâna să fie readusă acasă și scoasă din azil.
>>> Un pensionar din Veneția și-a lăsat toată averea îngrijitoarei, fiica bătrânului prinsă cu un testament fals

Scrisoarea bătrânei

„Dragii mei nepoți, vă rog să nu fiți supărați pe mine pentru ceea ce am hotărât în testamentul meu.

Am ajuns să iau această decizie pentru că m-am simțit abandonată de voi toți. Așa cum voi nu v-ați simțit obligați față de mine cu ceva, la fel și eu am considerat că sunt liberă să decid ce voi face și cui voi lăsa bunurile mele după ce nu voi mai fi. Am avut de la această femeie (de la îngrijitoarea româncă, n.red.) atenția și afecțiunea pe care nu am primit-o niciodată de la voi”, se arată în scrisoare.

Procesul s-a încheiat în favoarea îngrijitoarei românce, care are toate drepturile de a primi donația din partea celei pe care a îngrijit-o. Mai mult, Antoneta a promis că se va adresa instanței pentru ca bătrâna să fie scoasă din azil, scrie gandul.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Trebuie să-mi plătești pentru muncă”, român bătut de conaționali cu o bâtă de baseball și soția sa lovită cu piciorul

Încearcă să o omoare pe bătrâna pe care o îngrijea și apoi bea acid: badantă moartă la Foggia