in

Treviso, ciocnire frontală între două mașini, una ia foc: fetiță română de 9 ani moare


Accident fatal la 8.50 dimineața miercuri, 11 august, în Via Nuova Trevigiana din localitatea Lughignano, în provincia Treviso.

În accident și-a pierdut viața Andreea Maria Crețu, fetiță de origine română care călătorea cu mama, mătușa și sora de doi ani.

Tragedie în provincia Treviso: miercuri dimineață, 11 august, două mașini s-au ciocnit frontal în Via Nuova Trevigiana din cătunul Lughignano din Casale sul Sile.

În urma impactului, care a avut loc chiar înainte de ora 8.50, una dintre cele două mașini, cu 4 români la bord, a luat foc și o fetiță de 9 ani și-a pierdut viața.

Micuța Andreea Maria Crețu se afla pe bancheta din spate a unui Golf Negru condus de mătușa ei, L.P., în vârstă de 30 de ani.

Mama copilului, C.Z. de 31 de ani, stătea pe scaunul pasagerului. în timp ce în spate, lângă cel mic, se afla sora mică de doar doi ani, A.C.

Accident mortal în Toscana, român de 26 de ani, proiectat în afara mașinii după ce șoferul a pierdut controlul volanului

Toți cei patru ocupanți ai mașinii Polo locuiesc în Casale sul Sile.

Mașina lor s-a ciocnit cu un Fiat Tipo condus de P.M. o rezidentă de 50 de ani din Roncade.

Impactul a fost atât de violent încât și Fiat Tipo a luat foc în față. A intervenit un pompier, aflat în afara serviciului, care locuind în zonă a ieșit imediat în stradă pentru a ține flăcările sub control cu ​​un stingător, ajutând femeia să iasă din mașină.

După ce și-a pierdut cunoștința, fetița de 9 ani a fost transportată în stare critică la spitalul Ca ‘Foncello. Ajutorul disperat s-a dovedit inutil: copilul și-a pierdut viața câteva ore mai târziu.

Mama, mătușa și celălalt copil care se afla cu ea în mașină au fost duse la camera de urgență cu răni de gravitate medie care nu le pun viața în pericol.

Femeia de 50 de ani care conducea Fiat Tipo a fost, de asemenea, dus la spital. Pe lângă personalul Suem118, la fața locului au intervenit pompierii din Treviso, ofițerii de poliție rutieră și poliția locală, potrivit trevisotoday.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.4]

Incendiile violente continuă să provoace daune uriaşe în Italia – VIDEO

Românii refuză locurile de muncă din țară. Guvernul a aprobat angajarea a 50.000 de persoane din afara UE