in

Român de 26 de ani, dispărut în Italia. „A ieșit să cumpere pâine, dar nu a ajuns niciodată la brutărie”

Adrian Nicu Prună, român în vârstă de 26 de ani rezident în Faleria, provincia Viterbo, este căutat încă de ieri, după denunțul de dispariție prezentat de părinți. Pompierii au fost chemați să intervină în preajma orei prânzului, cu ei, unități specializate de topografie aplicată la salvare, și un elicopter care mai zboară și astăzi deasupra zonei cu ajutorul câinilor moleculari care ar putea „adulmeca” calea parcursă de tânăr.

Zeci de români declarați dispăruți în Italia, îi caută cineva? Se ocupă vreo autoritate de anchetarea acestor dispariții? Ce spune Poliția Română

Tânărul de 26 de ani a plecat ieri dimineață de acasă și apoi și-a pierdut urma. La momentul dispariției, purta o vestă albastră, trening gri deschis și un hanorac verde, scrie Etruria News. A plecat pe jos, fără telefon mobil.

Sorsa sa, Mihaela, a povestit, citată de ViterboToday: „Fratele meu a ieșit să cumpere pâine, dar nu a ajuns niciodată la brutărie”.

Român în vârstă de 44 de ani dispărut în Italia, autoritățile l-au căutat și cu elicopterul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
reforma rutiera

Reforma circulației rutiere în Italia: amenzi imense pentru folosirea telefonului la volan, alcool sau parcări interzise

Alertă de bombă la Roma: clădiri și un supermarket evacuate