in

Reforma circulației rutiere în Italia: amenzi imense pentru folosirea telefonului la volan, alcool sau parcări interzise

Reforma circulației rutiere în Italia: amenzi imense pentru folosirea telefonului la volan, alcool sau parcări interzise. Camera Deputaților din Italia a adoptat o reformă a circulației rutiere. Telefoanele mobile la volan, parcarea neregulamentară, alcoolul – toate acestea costă acum mai mult.
>>> Campania de promovare a țării noastre în Italia: „Lasciati sorprendere dalla Romania!” – afișe la metrou și pe autobuze, la Milano și Roma

Reforma circulației rutiere în Italia

Camera Deputaților din Italia a adoptat miercuri o reformă a traficului rutier, care are un efect puternic: aceasta prevede că persoanele care folosesc telefonul mobil în timp ce conduc fără un dispozitiv hands-free pot fi amendate cu până la 1.700 de euro. În caz de recidivă, amenda ajunge chiar la peste 2.500 de euro, scrie Heute.

În plus, permisul de conducere poate fi reținut pentru o perioadă de 15 zile sau până la două luni. Amenzi mari se aplică, de asemenea, persoanelor care parchează pe locurile pentru persoane cu handicap (de la 330 la 990 de euro) și celor care blochează stațiile de autobuz (de la 165 la 660 de euro).
>>> Megaescrocherie în Italia: un român i-a furat identitatea unui conațional și l-a îndatorat cu 807 mii de euro

„Interdicție de alcool” pentru recidiviști

Noile reglementări nu se aplică doar în cazul utilizării telefoanelor mobile la volan, ci și în cazul conducerii sub influența alcoolului sau a drogurilor. Oricine este oprit pentru a doua oară cu o alcoolemie între 0,5 și 1,5 la mie trebuie să respecte pe viitor o limită strictă de 0,0 la mie. În plus, permisul de conducere trebuie să fie reînnoit cu un nou examen medical. Amenzile în astfel de cazuri vor crește cu o treime.

În cele din urmă, ei trebuie să instaleze pe cheltuiala lor un „alcool interlock”, un dispozitiv care blochează motorul dacă este detectată o alcoolemie mai mare de zero.

În viitor, oricine va călători cu un e-scooter în Italia va trebui să aibă o plăcuță de înmatriculare, o cască de protecție, indicatoare, lumini de frână și asigurare. Oricine va fi prins fără număr de înmatriculare sau fără documente de asigurare va trebui să plătească o amendă cuprinsă între 100 și 400 de euro. Dacă nu aveți semnalizatoare sau lumini de frână funcționale, va trebui să plătiți o amendă cuprinsă între 200 și 800 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român din Cremona le învață pe soțiile militarilor de la Baza NATO să picteze ouă de Paște

Român de 26 de ani, dispărut în Italia. „A ieșit să cumpere pâine, dar nu a ajuns niciodată la brutărie”