in

Agrigento, cerea fostei iubite bani pentru a nu publica video ”fierbinți”, român prins după ce încasase 70 de euro de la femeie

Un român în vârstă de 38 de ani a fost arestat aseară de carabinierii stației Raffadali din Agrigento, Sicilia. El este acuzat de estorsiune și difuzare de materiale porno. A fost prins în flagrant când băga în buzunar 70 de euro, ceruți femeii cu care a avut în trecut o relație amoroasă, scrie lasiciliaweb.it.

El a cerut insistent bani, în mai multe rânduri, pentru a nu publica videoclipurile ”fierbinți” făcute anul trecut, cu partenera sa de atunci, pe social media. 

Padova, arestat liderul unui grup care se ocupa cu furtul de carduri de la bătrâni, iată cum operau infractorii

Fostul partener, o româncă în vârstă de 43 de ani, a apelat la carabinieri. Femeia era disperată din cauza acelor cereri constante de bani. Carabinierii i-au organizat un flagrant, iar barbatul a căzut în capcană. Militarii l-au arestat pe bărbatul de 38 de ani în timp ce punea în buzunar 70 de euro. 

Aceste cazuri s-au înmulțit în ulima perioadă, au declarat militarii. Deja la începutul lunii trecute, carabinierii din Raffadali și Agrigento arestaseră și un tunisian în vârstă de 36 de ani care cerea bani să nu publice videoclipuri erotice online realizate cu un bătrân de șaptezeci de ani din Raffadali.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Procurorii italieni au dovezi că virusul exista în Italia înainte de anunțul oficial: ”Multe decese ar fi putut fi evitate”

alageri republica moldova

100.000 de moldoveni din diaspora s-au înscris la alegerile parlamentare. 17 secţii de votare în ITALIA