in

Ancona, a plănuit o ”aventură” în casa unde lucra soția, ca badantă, la o bătrână de 95 de ani, român arestat pentru tentativă de viol

Un român din Ancona, Italia, a ajuns la închisoare după ce a invitat o femeie în casa unei bătrâne de 95 de ani, a închis ușa și a batjocorit-o. Vecinii au sunat speriați la poliție, după ce au văzut-o pe româncă plângând și strigând după ajutor de la balcon.

O simplă întâlnire s-a transformat într-un coșmar pentru o româncă de 43 de ani din Ancona.

După o după-amiază liniștită petrecută în doi pe malul mării, femeia a fost invitată la cină de către noul ”prieten” – al cărui soție, badantă, își luase câteva zile libere. De altfel, bărbatul ar fi asigurat-o pe victimă că, deși era stabilit cu nevasta în casa unei bătrâne de 95 de ani, bolnavă și imobilizată la pat, aceasta nu le va face probleme.

Profitând de vremea rea de afară, dar și de câteva pahare de alcool în plus, bărbatul de 50 de ani s-a năpustit asupra femeii, după care a sechestrat-o, închizând ușa și împiedicând-o să mai plece.

Rezidenții din districtul Pinocchio au auzit-o pe femeie țipând după ajutor de la balcon și au sunat imediat la urgențe. Polițiștii nu au stat pe gânduri și s-au îndreptat spre locuința bătrânei, doar pentru a găsi o ușă închisă și un suspect de viol care refuza orice colaborare.

Cu doar câteva clipe înainte de intervenția brigăzii de pompieri, românul, într-o vizibilă stare de beție, a cedat, fiind arestat pe loc.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv., românul, care acum se află în închisoarea de la Montacuto, în așteptarea procesului, a mai fost arestat de carabinieri în 2009.

Victima lui, în stare de șoc, a fost preluată de medici și dusă într-un centru specializat în astfel de cazuri.