in

Nettuno, tânăr român de 20 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat

Florin Cercel, un tânăr de 20 de ani stabilit în localitatea italiană Nettuno, lângă Roma, şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat.

Românul a ieşit la o bere cu fratele său mai mic şi cu încă trei prieteni. Conform Il Messaggero, citat e observator.tv, după ce au plecat din localul în care s-au chefuit, băieţii au ajuns în gara din localitate.

Pentru a-şi impresiona prietenii, Florin a urcat pe un vagon de tren. Nu şi-a dat seama de pericolul la care se expune.Băiatul a atins pantograful şi s-a electrocutat. În zadar au încercat să-l resusciteze prietenii lui şi, ulterior, medicii ajunşi la faţa locului.

După constatarea decesului, trupul neînsufleţit a fost condus la morga din localitate. Autorităţile au demarat o anchetă şi au luat toate înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut la faţa locului.

Abia după finalizarea anchetei rudele vor putea prelua trupul neînsufleţit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ancona, a plănuit o ”aventură” în casa unde lucra soția, ca badantă, la o bătrână de 95 de ani, român arestat pentru tentativă de viol

Procurorul general închide graniţele pentru minora luată cu mascaţii de la asistenţii maternali. Familia din SUA nu poate să scoată copila din țară