in

Anzio, accident mortal la muncă, român de numai 22 de ani și-a pierdut viața strivit de un tomberon

Un român în vârstă de numai 22 de ani și-a pierdut viața, sâmbătă, într-un accident de muncă în apropiere de Roma. Neacșu Marian Robert lucra la o fabrică de colectare a deșeurilor din hârtie din localitatea Anzio, lângă Roma. Tragedia s-a produs sâmbătă, 23 februarie, acesta fiind strivit de un tomberon metalic, relatează presa italiană, citată de stiridiaspora.ro.

Incidentul s-a petrecut în curtea exterioară a societății care colectează hârtie și carton. Din primele informații se pare că o macara electrică muta baloturi de carton într-un tomberon metalic. Acesta a căzut de la un metru și jumătate fix în capul românului.

Colegii săi nu au avut ce să facă și au chemat ambulanța. Personalul sanitar a constatat decesul. Robert a decedat pe loc. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost preluat de autoritățile judiciare pentru a fi efectuată o autopsie.

Candido de Angelis, primarul localității Anzio, a ținut să transmită un mesaj: „Întreaga comunitate este alături de familia îndurerată a muncitorului român în vârstă de 22 de ani, care și-a pierdut viața în accidentul de muncă. Moartea acestui tânăr ne lasă fără cuvinte.”

Accident de muncă la oțelărie, românul rănit a murit la spital la Padova, avea arsuri pe 90% din suprafața corpului

Tânăr român accidentat grav la muncă la o firmă siderurgică din Brescia

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veneția, doi români, soț și soție, bătuți de 3 persoane mascate, duși în stare foarte gravă la spital

Italia, pe locul 2 în clasamentul celor mai sănătoase țări din lume, devansată anul acesta de Spania