in

Aosta, a fost arestat asasinul Elenei Șerban, românca de 32 de ani, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte

Gabriel Falloni, un bărbat de 35 de ani, violator în serie, care, potrivit anchetatorilor din Aosta, Italia, a ucis-o pe Elena Raluca Şerban, o tânără româncă de 32 de ani, a fost arestat. Crima a avut loc chiar în casa româncei. Elena a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

Originar din Sorso (Sassari), italianul avea antecedente pentru tentativă de violență sexuală, fiind condamnat la 4 ani de închisoare. După ce a ucis-o pe Elena, bărbatul a plecat din Valle d’Aosta și se refugiase în Genova, de unde probabil a încercat să se întoarcă în Sardinia. Potrivit tgcom24.mediaset.it, poliția era pe urmele lui de mai multe zile, iar marți, când s-a întors în Valle d’Aosta, Gabriel Falloni a fost arestat.

Elena era rezidentă la Lucca, însă, de 3 săptămâni, se mutase cu chirie într-un apartament pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta. Potrivit publicației valledaostaglocal.it, tânăra de 32 de ani practica prostituţia.

Românca ucisă la Aosta, au dispărut telefonul și tableta victimei. Se caută motivul crimei în lumea prostituției

Primarul orașului Nus spune că ce s-a întâmplat este de neimaginat. “Sunt cu adevărat impresionat. Acest om intrase pașnic în comunitatea noastră, nu cred că a făcut vreodată probleme în zonă. Nu se știau prea multe despre trecutul său. Ceea ce s-a întâmplat este de neimaginat”, a declarat Camillo Rosset.

Șoc în Aosta, tânără româncă de 32 de ani ucisă, a fost găsită înjunghiată în gât în baie

Reamintim că Elena Raluca Șerban a fost ucisă în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta, în urmă cu doar trei săptămâni. Un apartament în care, sâmbătă după-amiază, și-a găsit sfârșitul. O singură lovitură de cuțit în zona gâtului i-a fost fatală tinerei românce.

Elena, originară din Galați, a fost găsită moartă, duminică dimineață, pe jumătate dezbrăcată, în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. Polițiștii nu au găsit niciun semn de intrare forțată în apartament, semn că victima îi deschisese călăului ei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, descoperit după 15 ani, ”regele chiulangiilor” a luat salarii de peste jumătate de milion de euro, fără să se prezinte la muncă

Să te întorci în România? „Țara mea m-a făcut să mă simt mai sclav decât în străinătate”