in

Românca ucisă la Aosta, au dispărut telefonul și tableta victimei. Se caută motivul crimei în lumea prostituției

Au dispărut toate dispozitivele electronice ale Elenei Raluca Șerban, 32 de ani, românca ucisă sâmbăta trecută într-un apartament din Aosta.

După cum relatează anchetatorii, este posibil ca criminalul să fi luat tableta și telefonul victimei pentru a nu lăsa indicii care ar putea duce la identificarea sa, scrie ANSA.

Nici măcar arma crimei nu a fost găsită, probabil un cuțit cu care tânăra a fost ucisă.

Sora victimei, Alexandra, a spus că Elena a venit în Aosta din motive de muncă, dar anchetatorii nu precizează ce profesie avea. Tot sora ei a raportat că s-a îngrijorat când Elena nu i-a răspuns la apeluri și nici nu i-a citit mesajele pe WhatsApp. Autopsia nu a fost încă ordonată.

Elena Raluca Șerban se mutase din Lucca, Toscana, unde locuise cu mama și sora ei, în Aosta, în urmă cu o lună. Închiriase un apartament în Viale dei Partigiani.

Anchetatorii se concentrează asupra vieții tinerei ucise. Femeia foarte frumoasă, recent sosită în Aosta, locuia singură, nu părea să fi avut probleme cu legea, dar era fără un loc de muncă permanent, nu avea familie sau alte legături în Valle d’Aosta.

Modalitățile crimei – un atac din spate, o tăietură profundă la gât, probabil provocată cu un cuțit care nu a fost găsit – sugerează o reglare de conturi. Poate victima a fost implicată într-o rețea de „escorte” – prostituate de lux.

Sora și mama victimei au fost audiate de poliție. Ultima dată când au auzit-o pe tânără la telefon a fost cu câteva ore înainte de crimă, potrivit legistului, între sâmbătă după-amiază și sâmbătă seara.

Pe ușa din față a apartamentului nu există semne evidente de intrare forțată, astfel încât este posibil ca victima să fi fost cea care l-a lăsat pe călău să intre în casă. Telefonul mobil și tableta nu au fost găsite. Poate că tânăra de 32 de ani cunoștea persoana care a ucis-o, poate că tânăra de 32 de ani și ucigașul ei conversaseră la telefon sau vorbiseră înainte de a se întâlni.

Multe întrebări la care poliția coordonată de procurorul din Aosta vrea să răspundă analizând profilurile sociale ale victimei, persoanele cu care a fost în contact, obiceiurile sale, viața sa în general.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
migratie romani

Jumătate de milion de români sunt şomeri. Mulţi aşteaptă să plece la muncă în străinătate

A plecat definitiv în Italia, abandonându-și trei copii, justiția din România a condamnat-o la 200 de zile de închisoare