in

Arsenal într-un restaurant deţinut de un român în Pero: două mitraliere și o baionetă. Bărbatul a fost arestat

Aperitiv, felul întâi, felul doi, desert. Și arme. Acesta este meniul servit într-un restaurant milanez.

Un român de 38 de ani, proprietar al restaurantului din Pero, unde a fost găsit arsenalul, a fost arestat de către carabinieri, sub acuzația de deținere ilegală de arme.

Restaurantul românului a fost vizitat de carabinieri, după ce oamenii legii au primit informații conform cărora în zona respectivă s-ar afla mai multe persoane dubioase, cu antecedente penale. Luni seara, bărbații în uniformă au apărut acolo, însoţiţi de câini și au percheziţionat localul.

Conform Milano Today, nu mică le-a fost mirarea carabinierilor când au descoperit, ascunse în spatele unei canapele, două mitraliere și o baionetă cu o lungime de 50 de centimetri.

Mai mult, conform sursei amintite, carabinierii ar fi descoperit și urme de cocaină pe o farfurie.

Românul a fost arestat preventiv și încarcerat în închisoarea San Vittore.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasadorul George Bologan, videoconferință cu reprezentanți ai asociațiilor din Italia: ”Numărul secțiilor care au fost la alegerile trecute nu va suferi modificări semnificative”

Cel mai puternic om al planetei, internat cu COVID-19. Donald Trump este „foarte, foarte obosit”, spun consilierii de la Casa Albă

Cel mai puternic om al planetei, internat cu COVID-19. Donald Trump este „foarte, foarte obosit”, spun consilierii de la Casa Albă