in

Cel mai puternic om al planetei, internat cu COVID-19. Donald Trump este „foarte, foarte obosit”, spun consilierii de la Casa Albă

Președintele american Donald Trump a fost dus, vineri seara, la spital, după ce a acuzat probleme de respirație.

Medicul personal al lui Trump a declarat că președintele „se descurcă foarte bine”, confirmând că lui Trump i s-a administrat medicametnul remdesivir, un antiviral folosit în tratamentul pentru Ebola, după ce a fost internat la Centrul Medical Militar Walter Reed.

Prima doză de medicament experimental a fost administrată după ce un consilier a susținut că există „motive de îngrijorare”, deoarece președintele a avut „probleme cu respirația” după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

„Acest lucru este grav”, a declarat o sursă pentru CNN, afirmând că Trump era „foarte, foarte obosit”.

Alertă mondială: Preşedintele SUA, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, au Covid. Cine va conduce America?

Ulterior, Trump a scris pe Twitter că tratamentul „merge bine, cred”, în timp ce le-a mulțumit susținătorilor pentru dragostea pe care i-au arătat-o ​​în urma spitalizării sale.

Casa Albă nu a dat niciun răspuns cu privire la severitatea simptomelor lui Trump și a continuat să anunțe că președintele va fi bine, scrie Daily Mail. Totuși, oficialii au declarat pentru CNN că starea lui președintelui este mult mai gravă decât a primei doamne, Melania Trump.

Consilierii au confirmat că este „obosit”, dar că starea sa nu se deteriorează și că publicul nu ar trebui să fie alarmat.

Casa Albă a anunțat că președintele a fost admis pentru teste „din abundență de precauție” după ce a dezvoltat febră, congestie și tuse.

Se așteaptă ca cel mai puternic om al planetei să rămână în spital pentru „câteva zile”, unde va continua să lucreze.

Directorul de comunicare al Casei Albe, Alyssa Farah, a confirmat că Trump nu i-a transferat puterea vicepreședintelui Mike Pence, în ciuda spitalizării sale. „Președintele este la conducere”, a spus ea.

Pence se află la Observatorul Naval, acolo unde locuiește. El a dat rezultate negative la COVID-19, vineri dimineață.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
arsenalul restaurant român

Arsenal într-un restaurant deţinut de un român în Pero: două mitraliere și o baionetă. Bărbatul a fost arestat

Italia. Un mort și mai mulți dispăruți în urma unor inundații catastrofale