in

Voiau să ajungă în Italia ascunși într-un camion plin cu frigidere – VIDEO

Voiau să ajungă în Italia ascunși într-un camion plin cu frigidere – VIDEO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat treizeci și unu de cetăţeni din Pakistan, India și Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu frigidere.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru o societate comercială din Italia.

Torino, descoperiți șapte copii afgani ascunși în remorca unui camion din România

Ascunși într-un camion plin cu frigidere

În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunși în compartimentul pentru marfă, treizeci și unu de cetățeni străini.

Voiau să ajungă ilegal în Italia, ascunși într-un camion plin cu jucării

Aceştia au fost preluaţi și transportaţi la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, India și Pakistan, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de trafic de migranți și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Tortona, sfârșit crunt pentru un șofer român, a ars de viu în cabina camionului după o ciocnire

nume familie mama italia

Italia, copiii vor putea avea şi numele de familie al mamei – decizie a Curții Constituționale