in

Tortona, sfârșit crunt pentru un șofer român, a ars de viu în cabina camionului după o ciocnire

Tortona, un șofer de camion român moare pe autostrada A7: cabina camionului a luat foc în urma unui accident. Camionul transporta produse alimentare, dar incendiul a produs și încălzirea părții din spate a unui alt vehicul articulat, folosit pentru transportul heliului lichid.

Cabina camionului a luat foc

Cabina camionului a luat foc și șoferul a murit în interiorul vehiculului. Accident între două camioane pe autostrada din Tortona în dimineața de miercuri, 27 aprilie. Coliziunea a avut loc pe A7 spre Milano.

Au intervenit pompierii din Novi Ligure și Tortona, precum și autocisterna din Alessandria. Cabina unui camion articulat folosit pentru transportul produselor alimentare ia foc. Incendiul a produs și încălzirea părții din spate a unui vehicul articulat folosit pentru transportul heliului lichid, scrie Corriere.

Accident tragic în Sicilia, român de 24 de ani moare în seara de Înviere

Ciocnire pe autostrada Genova-Milano

Era aproape ora 11.30 când traficul pe autostrada Milano-Genova era foarte intens, în special cel îndreptat spre Milano.

La marginea orașului Tortona s-a întâmplat: un camion care transporta legume, condus de un șofer de camion român în vârstă de 50 de ani, s-a ciocnit violent de un alt camion care se oprise în fața lui.

Impactul a fost teribil: cabina se prăbușește în camionul din față care transporta heliu și a luat foc: șoferul de camion moare; poate pe loc sau poate din cauza flăcărilor, scrie oggicronaca.it.

Din fericire heliul nu a luat foc, altfel catastrofa ar fi fost uriașă.

Victima avea trei copii

Se numea Ivan Cristian, avea 50 de ani și locuia de câțiva ani la Genova, șoferul de camion de la firma De Pascale care și-a pierdut viața în accident, scrie ligurianotizie.it.

Ivan locuia în Pra’ și lasă în urmă o soție în vârstă de 31 de ani și trei copii, inclusiv o fiică de zece luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.5]
nava scoala mircea

Nava-Școală Mircea, emblema Marinei Române, va acosta în Italia, în portul din Napoli

ascunsi camion frigidere italia

Voiau să ajungă în Italia ascunși într-un camion plin cu frigidere – VIDEO