in

Asti, un pitbull al unității canine i-a desprins complet un picior unui polițist penitenciar


Episod dramatic la închisoarea din Asti: un pitbull al unității canine i-a desprins complet un picior al unui polițist penitenciar.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la CTO Torino, medicii încearcă să-i reatașeze piciorul.

Momente de teroare în închisoarea Asti. Un Pitbull, folosit de unitatea canină din închisoarea Asti, a mușcat piciorul unui polițist al închisorii, potrivit Il Giorno.

Știrea a fost comunicată printr-o notă de la Osapp, Organizația Sindicală Autonomă a Poliției Penitenciare:

„În această dimineață, în jurul orei 7 dimineața, un câine mare pitbull folosit în unitatea canină din Asti, a mușcat de picior un polițist penitenciar în serviciu.”

Român din Italia condamnat la închisoare pentru că a pus câinele pitbull pe carabinieri! ”Nu l-am putut ține”

Agentul a fost transferat imediat cu elicopterul la spitalul CTO din Torino. Personalul medical, după primul ajutor, l-au dus la operație încercând să îi reatașeze piciorul.

De asemenea, potrivit unor surse din Osapp, animalul, preluat dintr-o canisă, fusese în mod repetat subiect de rapoarte pentru agresiunea arătată față de personal.

„Faptul foarte grav care a avut loc într-un sector, cum este cel al iubitorilor de câini ai Corpului de Poliție Penitenciară, de cel puțin un deceniu de competență și profesionalism dobândit și recunoscut, denotă că ceva începe cu adevărat să cedeze în cadrul structurii”, comentează Leo Beneduci, secretar general al ‘Osapp.

„Prin urmare, sperăm că investigațiile necesare vor fi efectuate, cu urgență și punctualitate, cu privire la orice responsabilitate și, în același timp, exprimăm cea mai mare solidaritate și apropiere față de colegul rănit”, conchide Beneduci.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Italia, certificatele COVID false, vândute pe internet cu sume între 100 și 450 de euro. ”Vor trece de orice control”

accident feroviar

Accident feroviar în gara Feteşti. Impact devastator între două marfare, mecanicul era BĂUT