in

Au furat capace de canal la Ragusa

Poliția din Ragusa a arestat trei bărbați și o femeie pentru furt de capace de canal ale ENEL și distrugere. Cei patru sunt toți români și locuiesc la Ragusa: Florinel Dobrică, 38 ani, Puiu Boncolescu, 29 ani, sora Luminița Bonculescu, care are puțin peste 18 ani, și fratele Lucian, de 20 de ani.

Vor trebui să răspundă pentru furt de canale și distrugere, cu pericol pentru siguranța unor lucrări și mijloace de transmitere a energiei electrice.

Pe 15 mai, la 113 a sosit o semnalare privind un furt pe drumul provincial 25. Un automobilist a văzut trei bărbați și o femeie care luau capacele de canal din stradă și înțelegând că nu erau muncitori, a încetinit pentru a observa mai bine ce făceau, înainte de a chema poliția. Cei patru, imediat ce și-au dat seama că au fost descoperiți, au fugit luând cu ei un capac mare de canal.

Însă în scurt timp au sosit două patrule care au blocat camionul cu care călătoreau, la câteva sute de metri de locul unde au comis furtul. În vehicul erau și alte capace de canal. Furate tot de pe drumul provincial 25 și din alte zone ale orașului, motiv pentru care toți patru au fost arestați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Au furat parapetul unei străzi

Periuţe, pantofi, lenjerie, căşti: marfă furată de români din magazinele italiene

Bologna/ Un român a furat geanta unui bărbat care se spovedea

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Mi-e greu fără copii, le e greu şi lor, dar nu pot să-i aduc aici, în Italia”

”Îmi voi povesti venirea și integrarea mea în Italia”