in

”Îmi voi povesti venirea și integrarea mea în Italia”

Miercuri, 12 iunie, în sala bibliotecii ”Archimede” din localitatea Settimo Torinese, va avea loc o dezbatere cu tema ”Donne straniere e i diversi percorsi di integrazione”. Organizatori, Gruppo CambiaMenti, împreună cu două asociații: Associazione Casa dei Popoli și Associazione Forum Donne Settimo.

Prezența românească, prin intervenția Antoniei Diac (foto), 21 de ani, originară din Bacău, membră în ”Gruppo CambiaMenti”, împreună cu care a mai participat și la alte dezbateri legate de problematica femeilor ”straniere” din Italia. ”Voi prezenta grupul CambiaMenti, un grup care se ocupă de probleme pe care le întâmpină femeile, în special cele de naționalitate străină. Am facut pană acum împreună cu ei alte trei evenimente.”

”La dezbatere voi povesti venirea mea în Italia si integrarea mea, în mod particular integrarea mea la scoală, fiind venită de acum 10 ani. Aveam aproape 11 ani când am venit în Italia la părinți. Voi prezenta de asemenea un video, legat de proiectul “La mamma ti vuole bene/Te iubește mama!” a Silviei Dumitrache.” ne-a declarat românca.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au furat capace de canal la Ragusa

A tras cu pistolul în bar: „Vreau banii ce mi se cuvin”