in

A tras cu pistolul în bar: „Vreau banii ce mi se cuvin”

Beat și cu un pistol de calibru mic în mână, trage opt focuri, într-un bar din Thiene (Vicenza), semănând panică printre cei prezenți. Pe 22 mai a fost arestat Gheorghe Nițu, român de 25 de ani fără domiciliu stabil, cu antecedente în materie de arme și furturi.

Potrivit carabinierilor din Thiene, bărbatul vroia să sperie un agricultor din zonă, Corrado Cattelan, de 54 de ani, pentru care a lucrat și care îi mai datora 6.000 de euro.

Agricultorul se afla în barul pizzerie „OK”, la jocurile mecanice, și s-a dus direct în sala cu aparate, să-l caute. „Dă-mi banii pe care mi-i datorezi”, a strigat românul, cu un pistol calibrul 6,35 în mână. „Ai timp două săptămâni ca să-mi dai banii ce mi se cuvin, după care vei avea necazuri”, a dat sentința tânărul de 25 de ani, care apoi a tras în podea.

Sclavi la cules de clementine în Calabria: “Dacă cerem banii, ne pun pistolul la tâmplă”

Două focuri. Alte șase le-a tras odată ieșit din local, înspre pământ. Din fericire fără daune sau răniți. La câteva minute după carabinierii l-au blocat, sechestrându-i pistolul care încă mai avea un glonț. El nu a opus rezistență. Nițu a fost arestat pentru deținere și port abuziv a unei arme și a 130 de proiectile. Pistolul rezultă a fi fost furat din Elveția. „Pistolul l-am găsit într-un depozit abandonat din Elveția unde am găsit refugiu pentru a dormi”, a susținut românul pe timpul interogatoriului.

Citește și:

“Vă împuşc pe toţi!”- român arestat în metrou la Roma cu un pistol de jucărie

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Îmi voi povesti venirea și integrarea mea în Italia”

Aterizare de urgență la Fiumicino, a unei curse WizzAir, București-Roma. Trei răniți în stare de șoc