in

Au furat cupru de 500.000 de euro, patru români arestaţi la Latina. Au demontat instalația unei fabrici întregi

Carabinierii din Rieti, în colaborare cu Comandamentul Provincial din Latina, au arestat patru cetățeni români, toți rezidenți în Latina, responsabili pentru numeroase furturi de cupru.

Dispoziția a fost emisă în urma unei anchete coordonate de procurorul public din Rieti. Într-unul din cazuri, cei patru au demontat complet întreaga instalaţie electrică a unei fabrici.

După o fază inițială de analiză, activitățile de investigare s-au îndreptat imediat către mai mulți subiecți de naționalitate română, cu antecedente, potrivit lamiacittanews.it, citat de observator.tv.

Monitorizarea subiecților a făcut posibilă identificarea altor membri ai grupului și verificarea mișcărilor acestora, care corespundeau altor episoade de furt, nu numai în provincia Rieti, ci și în Terni și Arezzo.

De la începutul activităților de anchetă, anchetatorii informează că este vorba despre un număr de 12 furturi, dintre care unul a fost zădărnicit de poliție, care a pus membrii trupei pe fugă.

Țintele grupului infracțional au fost fabricile și clădirile industriale. Paguba s-ar ridica la peste 500.000 de euro.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Plecat de la vârsta de 6 ani în Italia, a fost convocat la Naționala României: “Am mari emoții. Când am primit telegrama, am început să plâng”

Genova, român bătut cu lanțul de un african: ”Putea să mă omoare”