in

Genova, român bătut cu lanțul de un african: ”Putea să mă omoare”

Agresiune violentă în San Fruttuoso, provincia Genova, după ce un senegalez a bătut cu lanțul un român. Alarma a fost dată de trecătorii care au asistat la atac, iar polițiștii au ajuns la fața locului în numai câteva minute. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere.

Agresorul a fost identificat de polițiști cu ajutorul imaginilor surprinse, iar ulterior a fost găsit pe străzile din zonă, cu mâinile încă pătate de sânge. Senegalezul, care a fost acuzat de violență fizică, și-a recunoscut fapta, potrivit presei italiene.

Potrivit martorilor, conflictual ar fi pornit după ce românul l-ar fi agresat verbal pe senegalez, în urmă cu ceva timp, la o cantină, unde luau masa.

Agresorul spune că a comis acest gest pentru că românul nu ar fi stat niciodată la coadă atunci când mergea la cantină și nu ezita să îl tachineze. Pe de altă parte, românul susține că a fost atacat fără niciun motiv. ”Este nebun, m-a lovit în cap cu un lanț, putea să mă omoare”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Au furat cupru de 500.000 de euro, patru români arestaţi la Latina. Au demontat instalația unei fabrici întregi

Prostituție cu românce în Agrigento, arestări și dezvăluiri incredibile: „Le puneau să se prostitueze și pe soacre”