in

Badantă româncă beată, arestată la Pistoia: o neglija pe bătrâna de 91 de ani de care trebuia să aibă grijă

Badantă româncă beata, arestată la Pistoia

Badantă româncă beata, arestată la Pistoia -O situație șocantă a avut loc recent în orașul Pistoia din regiunea Toscana, Italia, când o badantă româncă de 45 de ani a fost arestată în flagranță de reață pentru maltratarea unei femei în vârstă de 91 de ani, pe care trebuia să o îngrijească.
L-a ucis pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească, badantă condamnată la 23 de ani de închisoare la Agrigento

Badantă româncă beata, arestată la Pistoia

Femeia în vârstă se afla într-o stare precară, zăcând pe podeaua apartamentului în mijlocul propriei murdării și a fecalelor, prezentând, de asemenea, vânătăi pe corp. Fiul bătrânei a sunat la carabinieri după ce a descoperit această situație îngrozitoare în casa mamei sale.

La sosirea forțelor de ordine, carabinierii au găsit locuința într-o stare insalubră, iar bătrâna era într-o situație de total abandon. Se afla pe podeaua camerei de zi, seminudă și murdară de propria urină, având în plus numeroase vânătăi pe corp.
Un an de muncă pentru badante valorează 20 de euro pensie, iată cum să ajungi la 600 de euro pensie la 67 de ani

Avea multe sticle de alcool în jur

În camera sa, badanta româncă era în stare de ebrietate, cu mai multe sticle goale de alcool în jurul ei, inclusiv trei sticle de vin și una de bere. Femeia nu a putut să ofere o explicație satisfăcătoare pentru starea în care se afla bătrâna sau pentru rănile acesteia.

Incidentul șocant a dus la arestarea imediată a badantei românce, pe nume Livioara Marii, cu acuzația de rele tratamente în formă agravată. Aceasta a fost dusă în închisoarea Sollicciano din Florența.

Potrivit informațiilor, badanta româncă mai avea și un antecedent de neglijare a persoanelor în vârstă, fiind denunțată în trecut pentru abandon de persoană incapabilă de către fiica unui bătrân pe care îl asista în Montecatini, scrie La Nazione.
Ce drepturi are o badantă atunci când persoana asistată moare? „Raportul de muncă nu se încheie automat”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Accident tragic în Levizzano di Castelvetro

Accident tragic în Modena: Ana Maria Botezatu, 29 de ani, mamă a doi copii, și-a pierdut viața

Italia devine o țară periculoasă: bătaie cu ranga în trafic după o manevră riscantă – VIDEO ȘOC