in

Badantă româncă denunțată pentru furtul bijuteriilor unor bătrâni bolnavi în Italia. „Îmi cer scuze pentru ce-am făcut”

Badanta a furat aurul bătrânilor. În data de 13 noiembrie 2023, Poliția din Pesaro și Urbino a denunțat în stare de libertate la Procura della Repubblica o româncă responsabilă pentru furtul unor bijuterii din aur. Situația a fost adusă la cunoștința poliției de către fiicele a doi bătrâni în vârstă de nouăzeci de ani, grav bolnavi, care au descoperit că bijuteriile prețioase păstrate într-un plic de către părinții lor în vârstă au fost înlocuite cu bijuterii false.
Badantă româncă acuzată de furt, ACHITATĂ DE TRIBUNAL după opt ani de procese cu bătrâna care o denunțase

Suspiciunile s-au îndreptat către badanta româncă care frecventa casa bătrânilor.

Badanta a furat aurul bătrânilor

După ce au primit descrierea bijuteriilor de la fiicele bătrânilor, polițiștii au constatat că o parte dintre acestea au fost vândute la un magazin de compro-oro de către femeia străină. Astfel, s-a aflat că badanta a luat bijuteriile, profitând de prezența sa în casă și de starea precară de sănătate a celor doi bătrâni, care nu le-a permis să-și dea seama de înlocuirea cu bijuterii false. În urma unei percheziții, au fost găsite și alte bijuterii în posesia acesteia, pe care nu le vânduse încă, scrie fanoinforma.
Fostă badantă arestată la Arezzo, prinsă la furat din casa în care a lucrat

Femeia a recunoscut imediat acuzațiile investigatorilor și și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

Bijuteriile furate, în parte recuperate și de la magazinul compro-oro, au fost restituite proprietarilor legitimi. Este un alt caz dureros care subliniază necesitatea de precauție în alegerea și supravegherea atentă a persoanelor care au acces la casele și bunurile bătrânilor vulnerabili.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Roma, un român de 58 de ani pe bicicletă moare lovit de un camion pe via Casilina

Caserta, fetiță de 45 de zile moartă în pătuț

Caserta, fetiță de 45 de zile moartă în pătuț: părinții arestați, tatăl o lovise apoi a lăsat-o să zacă