in

Caserta, fetiță de 45 de zile moartă în pătuț: părinții arestați, tatăl o lovise apoi a lăsat-o să zacă

Caserta, fetiță de 45 de zile moartă în pătuț: părinții arestați, tatăl o lovise apoi a lăsat-o să zacă. Emanuele Savino, în vârstă de 26 de ani, și soția sa, Anna Gammella, în vârstă de 19 ani, deja cercetați pentru omor prin imprudență, au fost arestați de carabinieri, care le-au comunicat un ordin de precauție.

Potrivit corriere.it, n septembrie anul trecut, în Santa Maria a Vico, comuna din zona Caserta în care locuiesc, cei doi ar fi provocat moartea fiicei lor de 45 de zile: în special, tatăl ar fi lovit-o violent pe fetiță în cap, provocându-i fracturi grave și un hematom. Nu numai: deși erau conștienți de gravitatea stării fetiței, potrivit Parchetului din Santa Maria Capua Vetere, nu au tratat-o, provocându-i moartea.
>>> Drama unei foste badante din Iași, care locuia sub un pod în Italia: Iulia Stoica, descoperită moartă în râul Sangone

Caserta, fetiță de 45 de zile moartă în pătuț

Încă din primul moment, versiunea oferită de cuplu carabinierilor păruse puțin credibilă. De fapt, cei doi declaraseră că i-au făcut baie fetiței și apoi au adormit-o, presupunând că aceasta fusese scaldată de un jet de apă fierbinte într-un moment de distragere a atenției. Cu toate acestea, autopsia și examinarea telefoanelor mobile ale părinților (în special a mesajelor pe care aceștia le schimbaseră) au dezvăluit o dinamică diferită. Ceilalți doi copii ai cuplului fuseseră deja plasați într-un centru de plasament.
>>> Șoc la o biserică din Italia: un român a intrat cu o butelie și o brichetă aprinsă, ameninând cu explozia

De asemenea, autopsia a dezvăluit că fetița fusese abuzată anterior: pe corpul ei au fost găsite vânătăi, zgârieturi și arsuri. Copilul fusese într-adevăr spălat cu apă clocotită, dar aceasta nu a fost cauza morții. Într-un comunicat, anchetatorii subliniază „lipsa de prudență în manipularea zilnică a copilului”. Ancheta a dezvăluit că, în cele 45 de zile de viață, fetița nu ar fi fost vizitată niciodată de un medic, ci a fost ”tratată” necorespunzător: părinții ar fi folosit untură pentru a-i trata arsurile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Badanta a furat aurul bătrânilor

Badantă româncă denunțată pentru furtul bijuteriilor unor bătrâni bolnavi în Italia. „Îmi cer scuze pentru ce-am făcut”

Italianul s-a ascuns în dulap pentru a-și spiona soția.

Un italian s-a ascuns în dulap pentru a-și spiona soția. Ce s-a întâmplat apoi depășește închipuirea