in

“Badante” de 26 de ani: şi-a adormit bătrâna, ca să-i fure banii

Vasilica Pantica, o româncă de 26 de ani, a fost arestată la Padova, fiind acuzată că ar fi jefuit mai mulţi bătrâni italieni, pentru care a lucrat ca “badante”.

Anunţ pe internet

Potrivit anchetatorilor, românca se prezenta drept asistentă la domiciliu specializată. Pentru a-şi găsi de lucru, a pus chiar pe internet un anunţ, folosind date personale false, în urma căruia a primit mai multe oferte de muncă.

Odată ajunsă în casele bătrânilor, tânăra îşi plănuia cu grijă lovitura. Poliţiştii au descoperit două victime, ambele în vârstă, care o acuză pe româncă de furt şi înşelăciune.

Este vorba de o bătrână de 90 de ani din Padova şi un pensionar de 80, din Verona. În august, românca se angajase la prima victimă, suferindă din cauza unei stări grave de invaliditate. După numai câteva zile, tânăra angajată i-ar fi furat bătrânei banii, bijuteriile, hainele, telefoanele mobile şi un computer. Apoi, a abandonat-o. Agenţii au reuşit să o identifice pe tânără, rezidentă la Verona. În casă, poliţiştii au recuperat bijuterii din aur, un televizor şi un iPad, dar şi obiecte aparţinând unei alte victime, un pensionar din Verona.

Ulterior, poliţiştii au descoperit că românca ar mai fi jefuit casa unei bătrâne de 92 de ani, din Vicenza. Pentru a-i fura 800 de euro, tânăra ar fi adormit-o pe italiancă cu somnifere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Gabriela Băncilă: la 18 ani, studiază canto la Pisa şi cântă folclor românesc

În ce ţară să emigrezi dacă vrei să câştigi bine: TOP 20 ţări europene cu cele mai mari salarii