Menu
in

Basilicata, a încercat să-și violeze fiica vitregă, român arestat. Intervine liderul FORZA ITALIA din Consiliul Regional

După două zile de cercetări, românul a fost depistat și arestat. Victima este căsătorită și are un copil.

A încercat să o violeze pe fiica partenerei lui. Fata a rezistat și după o luptă, tatăl vitreg a fost pus pe fugă. S-a întâmplat la Lagonegro, în provincia Potenza: un român în vârstă de 55 de ani a fost arestat sub acuzația de acte sexuale împotriva fiicei de 25 de ani a concubinei sale.

Fapta s-a consumat luni dimineață. Bărbatul de 55 de ani a fost reclamat la forțele de ordine de fata care a scăpat de viol, dar când carabinierii au mers să-l caute în casa în care locuiește cu partenera său (mama tinerei de 25 de ani), bărbatul fugise deja.

Carabinierii din Compania din Lagonegro l-au urmărit și s-au reținut în noaptea dintre marți și miercuri, după două zile de cercetări non-stop. Pe lângă cea mai gravă acuzație, cea a violenței sexuale, bărbatul de 55 de ani trebuie să răspundă și de vătămare.

Tânăra de 25 de ani este căsătorită și are și o fetiță. Infracțiunea a fi avut loc în casa ei, unde tatăl ei vitreg se afla pentru lucrări minore de întreținere.

Profitând de absența temporară a soțului femeii, bărbatul de 55 de ani s-a apropiat mai întâi de ea și apoi a început să o pipăie, apoi a încercat să aibă o relație completă cu ea.

Față de opoziția tenace a tinerei femei, bărbatul nu a reușit să-și satisfacă poftele bolnave, și apoi a fugit după ce fata a țipat și a reușit să se elibereze. În luptă, tânăra a fost lovită și a rămas cu vânătăi. A fost emis împotriva bărbatului un ordin de reținere pentru viol și vătămări, acesta fiind închisă în închisoarea Matera.

Liderul Forza Italia din consiliul regional Basilicata, Francesco Piro

Liderul Forza Italia din consiliul regional, Francesco Piro, a dorit să felicite carabinierii din Lagonegro.

„Vreau să felicit și să mulțumesc carabinierilor pentru munca excelentă pe care au depus-o – a spus reprezentantul regional – și într-un timp foarte scurt să identifice unde se afla românul în vârstă de 55 de ani. Profesionalismul militarilor permite cetățenilor să se simtă protejați. Un semnal important pentru această zonă din Basilicata „.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version