Menu
in

Bătaie de stradă la Albano Laziale, un român înjunghiat, în stare gravă la spital, cu lovituri la cap şi la piept, mai multe coaste rupte

Un român de 23 de ani a fost spitalizat în stare gravă și altul rănit într-o localitate de lângă Roma, după ce sâmbătă seara au participat la o bătaie de stradă. Mai multe echipaje de poliţie şi de carabinieri au intervenit la locul în care s-a produs bătaia.

Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în Albano Laziale, oraş situat la circa 25 de kilometri de Roma, capitala Italiei. Conform relatărilor din presa italiană, citate de observatornews.ro, s-au împărţit palme, pumni şi picioare până în momentul în care unul dintre bătăuși a scos un cuţit şi a început să lovească în stânga şi în dreapta.

Doi români au fost înjunghiaţi de mai multe ori, tânărul de 23 de ani ajungând în stare gravă la spital, cu lovituri la cap şi la piept, mai multe coaste rupte şi urme de înjunghiere la nivelul picioarelor. Un alt român, de 22 de ani, a fost rănit şi el în conflict. A suferit câteva răni superficiale şi a fost externat din spital, după câteva ore.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla de la ce a pornit bătaia. Se iau în calcul două variante: ori a fost vorba despre o reglare de conturi, ori bătaia dintre grupurile de tineri a fost programată prin intermediul unei rețele de socializare.

Oamenii legii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi aşteaptă să-l audieze pe românul de 22 de ani externat din spital, în speranţa că află mai multe detalii despre conflict.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version