in

Zidar român de 57 de ani arestat la Ascoli, a asasinat un important camorrist pe stradă

ULTIMA ORĂ: A fost arestat și nepotul în vârstă de 17 ani al lui Petre Lambru, pentru participarea la omor. Se pare că tocmai nepotul ar fi fost cauza conflictului, Letieri s-a certat cu tânărul, iar unchiul a intervenit și l-a înjunghiat pe italian.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un zidar român de 57 de ani, Petre Lambru, care locuiește în Ascoli Piceno a fost arestat noaptea trecută de carabinieri pentru uciderea voluntară a lui Franco Lettieri (foto).

Presupusul criminal a fost găsit noaptea trecută de către carabinierii din Comandamentul provincial din Ascoli Piceno, imediat după asasinarea lui Lettieri, originar din Salerno, în vârstă de 56 de ani, potrivit salernonotizie.it.

Franco Lettieri era fost camorrist colaborator al Justiției („pentito”), zis ‘O cacaglio”, care i-a acuzat pe capii mafioți Panella și Ubbidiente în procesul contra clanului D’Agostino-Panella. Se mutase la Ascoli după ce a ieșit din programul de protecție al colaboratorilor justiției.

Letieri a fost înjunghiat cu un cuțit în picior, în artera femurală, în jurul orei 22 în via dei Soderini, în centrul istoric al orașului Ascoli.

A fost găsit sângerând, căzut la pământ. Personalul medical sosit la fața locului nu a reușit să-l salveze. Înainte de a muri, el a comunicat numele asasinului.

Zidarul român este acum în închisoare.

În timpul interogatoriului de noapte efectuat de procurorul Umberto Monti și carabinieri, persoana arestată nu a mărturisit crima. Cu toate acestea, elementele de acuzare aflate în mâinile anchetatorilor sunt importante, pornind de la numele pe care victima însuși l-ar fi făcut înainte de a muri.

Inspecțiile și descoperirile efectuate omediat după omor au făcut posibilă reunirea elementelor considerate decisive pentru arestarea bărbatului de 57 de ani.

Lombardia, Bolzano şi Sicilia intră în zona roșie de duminică, Roberto Speranza semnează decretul

Glume cu mușchii lui Iohannis, după vaccinare: „Avem brand de țară”