in

Bătaie într-un supermarket din provincia Florența, român arestat după intervenția unui carabinier aflat în timpul liber

A.S., un român de 44 de ani, a fost arestat la Signa, provincia Firenze, după ce a sărit să bată un alt bărbat şi a fost imobilizat cu greu de un carabinier aflat în timpul liber. Conflictul dintre român şi rivalul său a fost, se pare, unul spontan, iar românul a apucat să-i aplice rivalului câteva lovituri, în timpul unui incident izbucnit în parcarea unui supermarket din Signa.

Conform Piana Notizie, citat de observatornews.ro, un carabiner aflat în timpul liber, la cumpărături, a observat incidentul şi a decis să intervină. S-a identificat, moment în care, dându-şi seama că riscă să ajungă după gratii, românul a încercat să o ia la fugă.

Românul din Italia a fost imobilizat cu greu de carabinier, care a solicitat intervenţia unor colegi. Deşi la faţa locului au apărut mai mulţi oameni ai legii, românul a continuat să fie extrem de agresiv. A refuzat să se legitimeze şi a încercat în mai multe rânduri să fugă.

A.S., românul de 44 de ani, a fost condus în arest. S-a stabilit că are antecedente penale şi riscă, acum, ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A plecat definitiv în Italia, abandonându-și trei copii, justiția din România a condamnat-o la 200 de zile de închisoare

„Italienii își schimbau privirea când le spuneam că sunt româncă”, Andreea a făcut muzică din suferința diasporei