Menu
in

L-a luat la bătaie pe patronul care voia să îl angajeze: „Eu vreau să muncesc la negru”

L-a luat la bătaie pe patronul care voia să îl angajeze: „Eu vreau să muncesc la negru”. Nebunie la Naro, în Agrigento – Sicilia, unde un român de 22 de ani l-a amenințat și luat la bătaie pe un angajator.

Motivul? Acesta voia să îi facă contract de muncă.

Muncitorul, cu antecedente de poliție, a fost arestat.

El l-a atacat pe angajator când acesta s-a dus la carabinieri să depună plângere pentru amenințări. „Eu vreau să muncesc la negru”, i-a spus românul.

Sâmbătă seară a pătruns direct în cazarmă pentru a-l ataca, în fața carabinierilor, pe fostul proprietar care îl denunța pentru amenințările primite: militarii s-au străduit să-l liniștească pe tânăr, care i-a lovit și pe ei, scrie ragusanews.com.

Potrivit reconstituirii carabinierilor, muncitorul „a refuzat să fie angajat în mod regular deoarece era beneficiarul venitului de cetățenie și a pretins să lucreze ilegal pentru a nu pierde beneficiul”.

Genova, șase românce reținute de carabinieri, bănuite că ar fi încasat ilegal venitul de cetățenie, pagube de 14.000 de euro

A ajuns în cătușe. acum este în arest la domiciliu: va trebui să răspundă pentru amenințări, ultraj și rezistență față de un oficial public.

Este un caz incredibil. De obicei, angajatprii sunt cei care nu vor să încheie contracte cu uncitorii, în timp ce aceștia din urmă sunt exploatați.

Un caz recent de muncă la negru a fost descoperit în Sicilia, anchetat de poliţia din Vittoria (provincia Ragusa) care a găsit 24 de muncitori agricoli care lucrau la firme de pe ţinuturile Rinelli şi Salmè. Au fost emise sancţiuni de 31.000 de euro şi a fost suspendată activitatea a două firme.

Erau urcaţi în maşini, chiar şi în portbagaje, de către patronii lor, când erau mai mult de cinci, şi erau duşi în serele de pe ţinuturile Rinelli şi Salmè din Vittoria şi folosiţi la munca pământului. La negru. Sunt imigranţi, 8 africani şi 16 români, eliberaţi din traficul proprietarilor de terenuri de poliţia din Vittoria.

Mai multe detalii AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version