in

Brescia, copii abandonați în mașină: tatăl la păcănele, mama se prostitua. Doi români arestați și decăzuți din drepturile părintești

Două fetițe în vârstă de doar 7 luni şi 2 ani, au fost găsite abandonate în maşină, în luna noiembrie 2017, în Italia. Cele două micuţe au fost preluate atunci de autorităţile din Peninsulă. A durat însă mai mult de un an până când procurorul a obţinut ordinul de reţinere împotriva părinților celor două surioare. 

Cele două surioare au fost găsite de trecători, abandonate într-o maşină BMW seria 3, iar oamenii alertând poliţia. Erau închise în autovehicul într-o parcare din Borgo San Giacomo, provincia Brescia. Carabinierii i-au găsit repede pe părinţi, doi români.

Tatăl, 44 de ani, intrase într-o sală de jocuri şi se juca la păcănele, în vreme ce mama, 22 de ani, se prostitua la câteva sute de metri de parcare. Cele două copile au fost preluate imediat de serviciile de asistenţă socială şi duse într-un centru special.

Medicii, alertaţi de hiperactivitatea fetiţelor, au făcut analize şi au descoperit urme de cocaină în sânge, la ambele. Practic, părinţii le drogau cu cocaină pentru a sta liniştite în maşină. Asistenţa socială a deschis imediat un proces şi judecătorii Curţii de Minori din Brescia au decis ca părinţii naturali să fie decăzuţi din toate drepturile. Acum, după mai bine de un an, procurorul a obținut ordinul de arestare.

Părinţii au cerut suspedarea procesului pentru un an, promiţând că îşi vor găsi de muncă şi vor închiria o locuinţă decentă, fiind de acord să intre şi într-un program pentru consumatorii de droguri. Numai că, cei doi români nu au respectat condiţiile înţelegerii.

Autorităţile italiene i-au decăzut definitiv din drepturile părinteşti pe cei doi, iar acum vor fi judecaţi în stare de arest pentru mai multe capete de acuzare. Cele două fetiţe vor intra acum într-un program special de adopţie şi se va încerca găsirea unei familii care să le adopte împreună.

Milano, mesaj primit de o familie de români după ce copilul lor a dispărut: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi vreodată”,

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Decizie judecătorească ”medievală” la o instanță în Italia: trei judecătoare au achitat doi violatori, pentru ca victima era urâtă

Sportivi de talie internațională, de origine română, medalii pentru alte națiuni: ”Păcat că statul român nu i-a ajutat”