in

Brescia, și-a bătut iubita cu sălbăticie și a incendiat casa, apoi s-a stropit cu benzină și și-a dat foc

Incidentul s-a petrecut în Italia, după ce bărbatul, pe nume Petru Lucaci, fusese dat în urmărire internaţională pentru că şi-a maltratat iubita şi apoi a încercat să o incendieze. Bărbatul a suferit arsuri foarte grave, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Românul de 59 de ani a încercat să-şi incendieze iubita cu 26 de ani mai tânără, cu care locuia într-un apartament închiriat din Carpenedolo, provincia Brescia (Italia). Înainte de a da foc, şi-a bătut cu sălbăticie concubina (o femeie de 36 de ani de origine ucraineană), apoi, când a realizat că femeia este posibil să fi murit, a dat foc apartamentului  pentru a distruge probele. A fugit de la faţa locului, incendiul fiind stins de vecini. Femeia salvată în extremis a fost dusă la spital, unde medicii au stabilit că a suferit multiple leziuni ce vor necesita peste 30 de zile pentru vindecare. Petru Lucaci locuia în apartamentul din Carpenedolo, provincia Brescia, de 7 ani. Femeia pe care a agresat-o locuia cu el de numai câteva săptămâni, iar informaţiile legate de relaţia lor sunt contradictorii. În vreme ce unii vecini spun că erau iubiţi, alţii sugerează că femeia ar fi prostituată.

Dat în urmărire generală pentru tentativă de omor (anchetatorii au stabilit că focul din apartament fusese pus pentru a şterge urmele faptelor, deoarece românul credea că o omorâse în bătaie pe femeie), individul a fost identificat în cursul zilei de luni, 20 ianuarie 2020.

Se numeşte Petru Lucaci şi locuieşte în Italia de peste 20 de ani, iar luni seară, în jurul orei 18,00, a fost găsit de carabinieri la volanul unei maşini, chiar în localitatea în care s-a produs nenorocirea din noaptea de vineri spre sâmbătă.

După cum relatează adevarul.ro, citând Giornale de Brescia, la vederea oamenilor legii bărbatul a încercat să iasă cu maşina pe o stradă laterală, însă a fost blocat pe o străduţă îngustă, moment în care şi-a dat foc în maşină. Se pare că el avea asupra lui un bidon cu benzină.

Carabinierii au reuşit să-l tragă afară din maşină (care ulterior a ars aproape complet) şi să-l stingă, însă focul făcuse deja ravagii: arsuri grave la cap, gât, piept şi la mâini. El a fost transportat la Spitalul Civil din Brescia (acelaşi unde se află şi femeia zdrobită în bătaie de român) şi este în stare gravă din cauza arsurilor. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ovidiu Tudoran, tatuator profesionist în Italia: ”Profitul poate varia între 3.000 și 25.000 de euro pe lună”

Românii nu au bani să îşi plătească facturile la utilităţi