in

Brescia, un cuplu a căzut în gol de pe o stâncă, în fața fetiței lor de 5 ani. Soțul a încercat să-și ajute soția, care aluneca pe zăpadă

Un cuplu a murit, duminică, în Italia căzând de pe o stâncă, în fața fiicei lor de 5 ani.

Valeria Colletta, în vârstă de 35 de ani, și Fabrizio Marchi, în vârstă de 40 de ani, locuiau la Milano. Bărbatul a încercat să-și ajute soția care a alunecat în zăpadă și au căzut în gol, circa 200 de metri.

Accidentul s-a produs pe Muntele Vareno, în provincia Brescia.

Au întâlnit o mică movilă de zăpadă înghețată de-a lungul traseului. Trebuia să fie o plimbare ușoară, pentru familii, abordată fără ghete sau echipament. Făcuseră deja acel traseu împreună la sfârșitul lunii octombrie, dar în acea zi nu era zăpadă.

Valeria era în față. Soțul ei Fabrizio o urma. În spatele lor, la câțiva pași distanță, fiica lor de 5 ani și câțiva prieteni.

Valeria a încercat să urce peste acea mică movilă de zăpadă pentru a continua călătoria. Picioarele, însă, i-au alunecat pe gheață.

Soțul ei și-a întins instinctiv brațele și a încercat să o apuce. Dar a alunecat odată cu ea. Un zbor de peste două sute de metri de pe o stâncă care se pierde de-a lungul creastei muntelui.

La o altitudine de 1.200 de metri, țipetele prietenilor și strigătul fetiței, martori neajutorați ai tragediei.

Au murit împreună, Valeria și Fabrizio. Pe poteca care duce la „Salto degli sposi”, un punct panoramic care se deschide spre Presolana și Monte Pora, în Angolo Terme, între provinciile Brescia și Bergamo. Aici legenda spune că în 1871 muzicianul polonez Maximilian Prihoda și soția sa Anna Stareat, pictoriță, s-au aruncat împreună în gol. Îmbrățișându-se.

La Milano, ea lucra într-o companie financiară, iar el într-o companie farmaceutică, sosiseră împreună cu fiica lor sâmbătă într-un hostel din Val Seriana. Iubeau munții.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13:00 când cei doi prieteni care erau cu ei au dat alarma la 112. Apoi ore și ore de căutare de către Pompieri și Salvamont cu echipele din Breno, delegația V din Brescia, Clusone și delegația VI Orobic .

Corpul femeii a fost recuperat după-amiaza la 200 de metri în aval, cel al soțului ei era chiar mai jos, în partea de jos a prăpastiei.

Carabinierii au ascultat mărturia șocată a prietenilor victimelor. Soțul și-a dat seama repede că soția lui alunecă pe gheață și a încercat să o rețină. Dar imediat și el a urmat aceeași soartă tragică. Prietenii i-au văzut alunecând în gol. Pentru anchetatori, a fost un accident tragic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman italia

Un român din Italia i-a bătut pe medicii care încercau să-l îngrijească. Bărbatul fusese găsit beat pe stradă

astrazeneca italia

Italia nu recomandă administrarea vaccinului AstraZeneca persoanelor peste 55 de ani. Care este motivul?