in

Un român din Italia i-a bătut pe medicii care încercau să-l îngrijească. Bărbatul fusese găsit beat pe stradă

Un român din Terni, Italia, a fost dus la spital, sâmbătă, după ce a fost găsit în stare de inconștiență pe stradă. După ce și-a revenit, bărbatul, despre care se spune că era beat, a făcut scandal în unitatea medicală şi a luat la bătaie cadrele medicale, informează agenția ANSA.

În vârstă de 32 de ani, românul a sărit să-i bată pe medicii care încercau să aibă grijă de el. Patru dintre cadrele medicale au suferit leziuni pentru care vor avea nevoie de îngrijiri pentru o perioadă cuprinsă între opt și zece zile.

La fața locului au intervenit două echipaje de poliție. Oameni legii l-au imobilizat pe român și l-au dus la secție. Asupra bărbatului a fost găsită o cantitate importantă de hașiș. Autoritățile au demarat acțiunea de expulzare a românului din Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moștenitoarea imperiului parfumurilor din Italia, Giorgia Martone, a murit în timpul unei operații simple care trebuia să dureze 15 minute

Brescia, un cuplu a căzut în gol de pe o stâncă, în fața fetiței lor de 5 ani. Soțul a încercat să-și ajute soția, care aluneca pe zăpadă