in

Cade de pe schelă, colegul său a încercat să ascundă accidentul: muncitor român de 38 de ani, luat cu elicopterul de pe autostradă și dus la spital

A încercat să-l ducă acasă, la Ancona, probabil încercând să ascundă accidentul de muncă la care a fost martor. Sau poate a subestimat consecințele accidentului pe care muncitorul român, în vârstă de 39 de ani, angajat de o firmă din Ancona, l-a suferit la San Patrignano, în Rimini.

Muncitorul se afla pe o schelă sau o scară și a căzut, lovindu-se grav la cap. Colegul său, conațional, l-a încărcat în mașină pentru a-l aduce înapoi la Ancona.

În timpul călătoriei, rănitului i s-a făcut rău. Nu au ajuns prea departe, mașina a fost oprită într-o zonă de servicii din Riccione, la Montefeltro Ovest pe A14, pentru că lucrătorul și-a pierdut cunoștința.

A fost apelat 118 și imediat au sosit ajutoarele. A sosit mai întâi o ambulanță care i-a acordat primul ajutor, apoi, având în vedere gravitatea, a fost solicitată intervenția elicopterului. Bărbatul a fost dus cu elicopterul la spitalul Buffarini din Cesena, cu cod roșu, în stare critică.

Colegul rănitului a fost interogat de poliție, potrivit Ancona Today. El a declarat că lucrau amândoi în construcții la o structură din Riccione, când colegul a căzut de la înălțime, lovindu-se la cap În loc să sune la 118, a decis să îl urce în furgon și să plece spre Ancona, dar pe drum starea rănitului s-a înrăutățit.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă din Calabria, bătută cu bocancii de șantier de partenerul gelos, torturată și închisă în poiata găinilor

Sunt condamnaţi la ani grei de închisoare în vestul Europei, dar vor să ispăşească pedepsele în România