in

Fiumicino, lucrător român de 38 de ani grav accidentat la muncă pe șantier, dus cu elicopterul la spital

A căzut, nu se știe cum, și a fost dus în stare critică la spitalul San Camillo din Fiumicino.

Un muncitor român de 38 de ani a avut un accident în timp ce se afla la muncă într-o casă privată, unde sunt în curs lucrări de renovare. Accidentul la locul de muncă a avut loc la scurt timp după ora 13:00, joi, 16 ianuarie, în Fiumicino.

Este posibil să i se fi făcut rău în timp ce efectua o inspecție ale lucrprilor, scrie Roma Today.

Potrivit declarațiilor celor implicați, lucrătorul s-a dus la clădirea unde lucrările de renovare sunt în desfășurare împreună cu proprietarul clădirii.

În timp ce intenționa să efectueze o inspecție, tânărul de 38 de ani și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce se afla la etajul doi al vilei.

A fost chemată salvarea, condițiile bărbatului au apărut imediat grave, așa că a sosit elicopterul cu care a fost dus la spital. Agenții postului de poliție Fiumicino au ajuns la fața locului și au ascultat mărturia proprietarului casei, care le-a povestit cum lucrătorului i s-ar fi făcut rău.

Agenții secției de poliție din San Paolo s-au deplasat la spitalul San Camillo, iar personalul medical a comunicat că nu a constatat vânătăi sau răni la capul victimei (care ar fi confirmat ipoteza unei căderi). Este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău. Acum lucrătorul se zbate între viață și moarte.

Ancheta continuă. În acest moment, nu este exclusă nici o ipoteză.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a ciocnit cu un autobuz după o depășire, româncă de 49 de ani moartă într-un grav accident la Cuneo

Mercedes în valoare de 12.800 de euro furat din Italia, descoperit la vama Albița, la volan un cetățean moldovean